Mm da recam si vo pravo vo odnos na toa cela ladna kuka deluva neugodno strasno zatoa iako nemam namera da ja koristam Gree gtech ja staviv vo dnevnata (sekako nemase sto da i pravam)i za eventualen defekt i ako fati nekoja zima ekstremna togas za dopolna , samo da ne se pomisli na drva.Логиката за поправки не ти е баш исправна (не е исто да ти застане една во една просторија или цела куќа да е камен ладна на -10 на пр.) исто и споредбата со автомобили, но не мора да се грижиш. Мицубишито не се расипува, на раат си барем 15-тина години![]()
Sepak vo takva situacija e pokomforno 4cleno semejstvo da se priberi vo dnevnata nekoj den ,otkolku vspalna ili vo edna od detskite sobi.
I najbitno od se konecno sakav da se ottarasam od drva kamini cadenja pepel crnila pa gori negori , a imav do lani kamin plamen tena 165kg gus i utre treba da go premesuvam od starata kuka da go parkiram trajno .
Tolku mi se zamrazeni smaceni drvata za greenje sto vo kuka prizemje sprat i tavanski ne izzidav ogjak za da nema pomisluvanje na drva od strana na bilo koj vo kukava i moznost za greenje na drva . A majstorive 5pati me prasaja za ogjak i kako bez odjak , mu velam smaceno mi e od cadilnici nema zidanje odjak.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk