Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само ако е крадено дрво од шума и тоа неисушено, да труе на 5км од куќата.Според мене нај економично затоплување е на дрва собата пука 50 степени со Stihl motorna pila se e moguce![]()
![]()
Јас зборам за легално сечење дрва и се суви!Само ако е крадено дрво од шума и тоа неисушено, да труе на 5км од куќата.
Iscisti filterte. Izvadi isperi, istresi gi stavi gi pak i pusti na najjako da duva odreden period.Што значи ова прв пат ми се појавува,Вивах инвентер клима.![]()
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Наопаку ти ја монтиралеШто значи ова прв пат ми се појавува,Вивах инвентер клима.![]()

Pred nekoj den cisteni.Iscisti filterte. Izvadi isperi, istresi gi stavi gi pak i pusti na najjako da duva odreden period.
Што значи ова прв пат ми се појавува,Вивах инвентер клима.![]()

Sosema normalno.Raboti na maksimum da go nadoknadi izgubenoto i odi vo defrost.Podimenzionirana e za postorot i zatoa pravi pocesto.Здраво
Користам Toshiba Shorai инвертер 5.5кв , неколку дена нонстоп оди во дифрост вероватно поради маглата скоро на секои 30-40 мин. Дали е тоа нормално?
Инаку доста е под мраз надворешната единица можев денес да забележам.
Инаку просторот не ми е изолиран!!!