Morgan Freeman
Немодератор
Така и си мислев.Среќна Нова '49-та. Мора да се репризира скоро.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така и си мислев.Среќна Нова '49-та. Мора да се репризира скоро.

Ти да го прашаш членот Јелцин кој му вршел монтажа пошто кажа дека дошол некој и му дотурал фреон. На нова климаJa bi go prasal clenot @Elcin dali pred da ja kupi mu predocile kakvi Performansi ima ovaa klima pri greenje??
Dozvoli jas da ti odgovoram vo negovo ime..... NE, 100% ne mu go predochile ovoj fakt zoshto 98% od prodavachite na klimi NEMAAT POIM ni deka ima vrska kolkava e nadvoreshna temperatura.Ja bi go prasal clenot @Elcin dali pred da ja kupi mu predocile kakvi Performansi ima ovaa klima pri greenje??
Primer dali nekoj mu objasnil deka navodnava 5.5ka koga ke mu treba greenje (a ne ladenje) na -7C nadvor nema da bide 5.5ka i ke dade samo 3.18Kw koga najveke ke mu treba greenje?]
aj malce da se "umesam" prodavacot ima interes samo da prodade nesto... na sekoj izbor velat "odlicen izbor".Dozvoli jas da ti odgovoram vo negovo ime..... NE, 100% ne mu go predochile ovoj fakt zoshto 98% od prodavachite na klimi NEMAAT POIM ni deka ima vrska kolkava e nadvoreshna temperatura.
Поздрав 
Ај да не ја спамираме темата да остане на ова.Иако има вистина за некои области и брендови.Ама 5Г мрежата први ја смислија и направија... од друга страна. Долга и широка за расправа е темава.
Поентата ми беше,климите конкретно не се толку хај-тек уреди како што сака некој да ги прикаже тука.Е сега кој што купил и дали вреди.... друг муабет.
auto fanot na toshibata raboti kako treba ne e toa mitsuОди решавај поплаки за твоите клими, чекаат луѓе со расипани ќе измрзнат цела зима. Башка врие форумот од такви, не се замарај со Тошиби, далеку се заминати тие.
А за тие што не знаат да користат далечински управувач во зима - читај поставки 24 степени и аутофан, дај боже уште поладно да им биде, па да се научат.
Se duri e 70€ montaza, za zal taka ke bide. Nie na forumov barem neshto nauchivme za pravilni montazi i pak ne retko ke vidime tuka nekoja podzagreshena montaza. Shto pravime so kutrite dushi shto nikogash vo zivot nishto ne slushnale za klima niti kako treba pravilno da se montira, a takvi znaeme kolku gi ima.Inace mislam deka eden del od "falicnite" klimi obzaleni na temava se ustvari rezultat na bahati montazi od kilavi majstori bez razlika na brendot i se dodeka ne se uvede nekoja pogolema kontrola i seriozno sertificiranje na montazerite ke ima tu i tamo uzaludno zigosani modeli na inverteri..
Takvi ima 90% a nie ostanatite 10% koi debatirame ovde I nekoi koi poprilicno razbiraat si ja cukame glavata kako da I'm objasnime na Ovie 90% deka na 5sm.od tavan nese mesti vnatresna deka min. 3m, bakar treba, deka mora vakum da se napravi itn......Se duri e 70€ montaza, za zal taka ke bide. Nie na forumov barem neshto nauchivme za pravilni montazi i pak ne retko ke vidime tuka nekoja podzagreshena montaza. Shto pravime so kutrite dushi shto nikogash vo zivot nishto ne slushnale za klima niti kako treba pravilno da se montira, a takvi znaeme kolku gi ima.
Kjuti brat, mene dvete v dnevna mi se na 6-7cm od tavan..... :-DTakvi ima 90% a nie ostanatite 10% koi debatirame ovde I nekoi koi poprilicno razbiraat si ja cukame glavata kako da I'm objasnime na Ovie 90% deka na 5sm.od tavan nese mesti vnatresna deka min. 3m, bakar treba, deka mora vakum da se napravi itn......
dobro... spored tebe kolku bi trebalo da iznesuva montazata?dali znaes makedonceto ili severnomakedonceto seedno e lakomo za pari...koj ke garantira deka montazata e po standarT?Se duri e 70€ montaza, za zal taka ke bide. Nie na forumov barem neshto nauchivme za pravilni montazi i pak ne retko ke vidime tuka nekoja podzagreshena montaza. Shto pravime so kutrite dushi shto nikogash vo zivot nishto ne slushnale za klima niti kako treba pravilno da se montira, a takvi znaeme kolku gi ima.