D
Deleted member 12196
Гостин
Не очекував дека малтерџии (до вчера тоа беа) ќе ја монтираат. Мислев дека имаат мајстори. Исто, не очекував дека нова клима ќе има проблем.добар совет и ова треба да се однесува не само со гри туку со било кој трговец,
ама барем тебе не требаше да те наседнат така лесно а скапо,
член си на форумов над 10 год. зар не виде кој и каков е односот нивни (се однесуваат како со употребен кондом) кон тие што купиле а не се задоволни или имаат проблем.
Мојот избор беше Haier Tundra, ама имаше проблеми со нејзините карктеристики. Никој не можеше да потврди дека навистина е таа што ја декларираат. Имаат некоја BEFFRA, MEEFRA, и којзнае уште колку други ознаки. Затоа одлучив да земам U Crown.Многу чудно што тој и се распрашуваше на форумов, што како и зошто! Мислам дека многу од нас му напишаа свои мненија и дадоа совет! Искрено ме изненади со изборот! Ама тоа беше негов избор, како и последиците од изборот![]()
Веќе напишав: Не сакам постојано да вклучува и исклучува. Тоа повлекува постојано крцкање кога се лади и загрева. Впрочем, декларирана е дека треба да модулира, па ако е декларирана така, така и треба да се однесува.@Паланчански ustvari I neznam sho se palish na niska modulacija.
Eve hansolov na greenje ide I ispod 200w ali toa ne e nishto drugo osven laden vetar doma.
On off ne e nishto strashno, imam edno staro Neo on-off shto go jade Gree lomo mirror za dorucek u snaga na greenje.
Ednostavno pomiri se I pamet za drug pat.
Pozdrav.
Инаку нема да се помирам. Ќе чекам да помине гаранцијата (една година, а декларирана десет), па ќе најдам вистински мајстор.
А овде што некој си зема за право да ги навредува корисниците брзо ќе слушне за некои работи. Има толку многу неправилности, па ќе имаат мака да ги потплатат инспекторите (ако успеат).
Автоматски споено мислење:
@tzlatko
Има ли лесен пристап U Crown до сензорот за температура на внатрешната или треба половина клима да се демонтира? Воедно сакам да видам и дали дупката е добро затворена (се наоѓа веднаш зад климата).
Мислам дека покрај тоа што изигрувам „стручњак“ (според некои недоветни), ќе морам да изигрувам и сервисер.
Последно уредено од модератор: