Fala brat, da ti se vrakja poubava. Modelot e so isti oznaki kako tie shto gi znaeme od Eurovent, samo klimava e proizvodstvo 2019 Januari i da recheme e porazlichna od 5,5kata kaj dedo mi i baba mi vo toa shto nema display na vnatreshnata edinica za temperatura pokazuvanje. Eve i sliki so oznakite.
Прегледај го приврзокот 209369 Прегледај го приврзокот 209370
Cenata e fenomenalna za ovaa klima. Toa beshe glavnata prichina da se drzne tatko mi da ja zema. Slushnav za popustot i odma se javiv vo Setec, odma dogovoriv, vo 5 minuti se zavrshi cela rabota, odma dojdoa monterite bidejki moite nema da se tuka, ke odat stranstvo zadutre, a utre cel den nema da se doma pa ni izlegoa vo presret i odma dojdoa monterite.
Modelot vidi pogore na slikite, a monterite cista petka. Pedantni, peofesionalni, kapka prashina ne napravija. 3m cevki ostavija. Vaka ako vidis na slikava crevoto od kondenzot e ostaveno da visi bez vrska, ama toa tatko mi im reche bidejki toj sam ke si go reshel toa na svoj nacin. Mnogu pedantni majstori.[DOUBLEPOST=1558389440][/DOUBLEPOST]
kako sho kazav, 3,05m cevki, a za rastojanievo, pojma nemam zashto ne ja stavile 10 cm podolu, nitu pak mi znaci neshto. Edino izolacija ako stavam utre den mozebi bi smetalo, ama vo toj slucaj i taka demontaza ke se pravi pa ne ke e problem da se spushti podolu.[DOUBLEPOST=1558389535][/DOUBLEPOST]Mozda trebeshe i ovaa slika da ja stavam.
Прегледај го приврзокот 209371