- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 5.190
- Поени од реакции
- 9.477
Мислам дека ти одговорив или ме имаш на игнор?I sea so ispadna, za nov izoliran pravilen prostor 40-50 kvadrati poefikasni se dve triipolki ili edna jaka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека ти одговорив или ме имаш на игнор?I sea so ispadna, za nov izoliran pravilen prostor 40-50 kvadrati poefikasni se dve triipolki ili edna jaka?
Daj bar eden post pisi bez da spomnes greac. Ja ovena temava so via greaci!Dali ovoj model ima greaci na kompresor i kondez ?
![]()
Нептун - Детали на производ
www.neptun.mk
@najubav mislam deka vakum pompa ke ti zavrsi rabota posle nema da znaes kako da go koristisDali ovoj model ima greaci na kompresor i kondez ?
![]()
Нептун - Детали на производ
www.neptun.mk
Znaes zosto prasuvam zatoa sto vo Neptun tvrdat deka ima greaci a jas kolku sto znam LG ne proizveduva klimi inverter so greaci.Daj bar eden post pisi bez da spomnes greac. Ja ovena temava so via greaci!
A dali planiras da ja kupis?Znaes zosto prasuvam zatoa sto vo Neptun tvrdat deka ima greaci a jas kolku sto znam LG ne proizveduva klimi inverter so greaci.
Zatoa prasav ovde na forumov.
Jas ne moj rodnina saka da aplicira za subvencii i ako mu odobrat subvencii saka LG-to da ja zeme ama ako mu odobrat subvencii ako ne nistoA dali planiras da ja kupis?
Ako ne mu treba greacot na tacna (ako go ima) neka go izvaj ,jas ke go kupam,ke se pazarimeJas ne moj rodnina saka da aplicira za subvencii i ako mu odobrat subvencii saka LG-to da ja zeme ama ako mu odobrat subvencii ako ne nisto
Inaku jas imam 2 klimi Haier i TST mene ne mi treba se obezbediv na vreme jas so klimi.
Uopste ne e treto. Rezime e. Ne sekoj so razbiranje gi cita potehnickite odgovori, pa na kraj ostanuva bez konkreten odgovor. Ne gledam sto loso napraviv?
Ustvari ni ja ne skontav dali vo spomenatiot slucaj dve poefikasni ke trosat poveke od pogolema so pomal scop
@petna SF50 ima dechkovo.Има некој Форумџија што користи Mitsubishi SF 25/35VE ?? сакам да го прашам некои работи.