Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ја као што сум страшливец уште од мал среде бел ден само гледам хорори

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Ја у 12 у полноќ го пуштив, испагање од соба после нејќе да чуе...:icon_lol: Пушти си го после 12 бе, интересно е. :)

All Is Lost 2013 720p WEB DL H264 PublicHD

Hunger Games првиот ич не ми се свиѓаше, ама вториот на мое изненадување добар:)

:icon_lol::pos:
tumblr_mzn18te0jZ1rpubqio1_250.gif

Ова просто кажано не е за верување:
Со нов Заккон за општа управна постапка, Владата најавува дека ќе ги принудува компаниите од приватниот сектор коишто нудат услуги за кои се овластени од државата да им обезбедат квалитетно снабдување на корисниците. Станува збор за компании од областа на енергетиката, телекомуникациите, снабдување со топлина, појасни министерот за информатичко општество и државна администрација Иво Ивановски.
http://faktor.mk/archives/93434?utm...bara-kvalitetno-snabduvanje-so-struja-i-parno

Jaс колку што разбирам, зборуваат за некаква систематизација и спефицирање (и побарување) на минимум квалитет на услугите што ги нудат... Теоретски гледано се убаво, но тогаш практично гледано од старт треба да ги санкционираат Толификација и БЕГ за кршење на законот.

Jaс колку што разбирам, зборуваат за некаква систематизација и спефицирање (и побарување) на минимум квалитет на услугите што ги нудат... Теоретски гледано се убаво, но тогаш практично гледано од старт треба да ги санкционираат Толификација и БЕГ за кршење на законот.

Законот за општа управна постапка почнува со следниов став:
(1) Според овој закон должни се да постапуваат министерствата, другите органи на државната управа....
http://www.maticanaiselenici.com/doc/zakoni/opsta_upravna_postapka.pdf
Знаеш ли што е Министеров по занимање?

Кој ги знае како им се измешани ингеренциите... тоа за да можат да си играат со топката, на-ти-ја-дај-ми-ја као „за овој проблем е надлежно, друго министерство„ и слични правдања зошто не можат да ги решаваат проблемите.

Back
На врв Bottom