Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eve ja.listata e sega dali.e celosna neznamМислиш дека е целосна листата? Нема шанси да нема дефрост од 23 до 7 часот
Мислиш дека е целосна листата? Нема шанси да нема дефрост од 23 до 7 часот
ne ja gasam. Ama moram nekogas i da spijam.Може не мерел тогаш или ја изгаснал
Имаш една од грее он-офф на промоција им беше, или разгледај најефтин 3.5 инвертер со најдолга гаранција што е.Ве молам за Совет за клима исклучиво за ладење на простор 35 м2 со добра изолација.
Размислувам за 18ка. Буџет 500-600 евра.
Буџет од 500-600 евра е и голем за клима која би била користена само за ладење на 35м2 добро изолиран простор...Ве молам за Совет за клима исклучиво за ладење на простор 35 м2 со добра изолација.
Размислувам за 18ка. Буџет 500-600 евра.
Супер. Ќе ставам и во спалната тогашБуџет од 500-600 евра е и голем за клима која би била користена само за ладење на 35м2 добро изолиран простор...
јас вака би играл https://klimi.mk/product.php?id=282 клима од цели 12,000 Денари (наменета за 35м2), а останатите пари од буџетот би ги чувал, за уште една слична по 10 год откако ќе помине гаранцијата на оваа... се зезам се разбира, којзнае што ќе излезе по 10 год, но само за ладење на 35м2...мислам и не ти треба толкав буџет, би вршела работа ваква евтинија!
Сега ти ако инсистираш на 18ка од истиот модел 22карти... ако одиш на инвертер 18ка најевтиниот е 35К (таман колку буџетот)... но што би била поентата набавка инвертер, ако е само за ладење во добро изолирана просторија!? Можеби тоа што е нешто поекономичен! Незнам за твоите потреби, но јас клима за ладење користам од крај на Јуни до поч на Септ. и тоа не континуирано и не секој ден (толку, едвај 2 мес) затоа би одел на најевтина варијанта... но реков секо си има различни потреби!
na sho se grejs sega?Супер. Ќе ставам и во спалната тогашфала
А кој би бил предлог за инвертер заради бекап греење? Немам искуство со он/офф.
Парно железара.na sho se grejs sega?
A si osetil dosega potreba za back up greenje?Парно железара.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Прочуеното “железаеско парно“...Парно железара.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk