Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zaradi nego pak ke ja zatvorat temata sto mislam deka i toa mu e namerata@Strelec аман бе чоек, олабави со тој белиот мерач. Уште не те вработија во Грее R&D во Кина. Смешка жива си. Или нема работа со времево, врне па уништи го форумов. Си има реклама грее не го тупи. И најважно не ги лажи луѓето. Еуровент не е играчка како твојот бел мерач. Извади дипломата да видиме зашто експерт си па да сееш магла по форумов. Долго време не пишував а и не читав искрено ама тука се исто останало.
А за повиков од климиве од Грција да се шверцаат, пренеси и дека тоа е криминално дело и мислам дека не треба да се повикува на такви работи, знаеме дека многу од техничката стока е поевтина во соседството, но се додека сме надвор од ЕУ и нормалните текови ќе кркаме вакви работи. Едноставно многу од работите се наопаку кај нас и треба време да пројде за да се приближиме до соседите.
1205 strana za tebe, prviot postZaradi nego pak ke ja zatvorat temata sto mislam deka i toa mu e namerata
Go lajknav zradi tebe i pak ke gi lajknam oti pak ista pesna pees1205 strana za tebe, prviot post
Muvata ti e na kapata pa vikas ish
@lleeoo ...pa ti go imas lajknato zatvoranjeto na temava sto sebe ne se spomnes ?
eve da te vidat i da go ovekovecime toj moment na kogo sve mu se dopadna zatvaranjeto !
Прегледај го приврзокот 193325
Прегледај го приврзокот 193326
A sto porazlicno sum kazal na toj forum od ovoj ? Istoto sum go kazal i tuka i tamu.Strelec a da go iskopiras tvoeto odnesuvanje od hrvatskiot forum odmereno nenapadno citko umereno konstruktivno bez ironija i podsmev i da go primenis tuka?
Takvite ili inakvite nr mozes da gi izlazes so tvoite kineski tenekiiA sto porazlicno sum kazal na toj forum od ovoj ? Istoto sum go kazal i tuka i tamu.
Razlikata e sto ovde cim nesto napisam odma sledat ironicni repliki na sekoj moj post bez nieden argument.....na hrvatskiot forum nemozes da repliciras bez argumenti... kako nekoj tuka da ne gi spomnuvam poimenicno.
Takvite kao lleeo ili klimaured ili lithium slobodno neka se zaclenat i vlezat vo diskusija i na Hrvatskiot i na Srpskiot forum da vidime sto znaat i umeat....da imaa nekoe znaenje ke pisuvaa i tamu, ama bidejki znaenjeto im e slaba strana i pola se trgovci na magla sedat samo tuka i si trolkaat.
Moj predlog za inverter klima https://klimi.mk/product.php?id=252Dajte predlog za inverter klima za greenje na dnevna soba so 36 m2,ima dva prozora eden kon juzna strana 140*180 i vrata 60*2 kon tarasa, i vtor prozor kon zapadna strana isto140*180 drveni, i vnatresna izolacija stiropor od 5 cm.
Ubava ama skapa , ima li nesto solidno do kaj 40000 den?Moj predlog za inverter klima https://klimi.mk/product.php?id=252
... veke koga planiras da davas 40 000 nema da zgersis ako dades plis 9 k za pansaonikot, http://marketkonekt.com/makedonija/...hi-standard-srk-src-35-zmp-s-inverter/xyg.htm ako toa ti e skapo bujrum drugoUbava ama skapa , ima li nesto solidno do kaj 40000 den?