Најдраг/најскап предмет што го имате изгубено?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Плави сандали кои ептен си ги сакав - ми ги однесе морето во Грција пред 19 години
Марамче со Мики Маус - го загубив во градинка, пред 18 години:jaj:

Во последно време ништо што ми значи многу

Незнам јас што имам изгубено, а незнам дали ова се рачуна за изгубено. Но еднаш пред 3 години еден другар стаи на икона 500 место 10.

Си го изгубив новчаникот. Не ми е за него, иако беше преубав, ама внатре ми беа сите слики, сите карти од концерти...:cry:

Загубив прстен од прапрабаба ми, вреден или не, поим немам, ама баба ми ќе ме убиеше. Откако го најдов во каиш замотан, во плакар некоја недела покасно, мислам дека жената повторно ме засака, навистина и искрено.

загубив златка обетка што ја носев од мала, и оттогаш не носам веќе обетки, туку само некоја бижутерија за излегување

Наочари за сонце! Плеснав 150$ и ги загубив да си ибам векот! Marc Jacobs, шо ќеф ми правеа!
смотана сум бе смотана..
Ајде утре од некоја тезга!
Смотана..

Мобилниот телефон што го имав само два месеци.... :uvo:

Мобиљката што ми ја џопнаа на времето у дискотека,чекав после години и векови и ери да ми купат нов.Бај д веј наоѓам злато и мобилни по вециња и улици,кој изгубил нешто слично нека се пријави,а и има еден клик-клак обесен кај мене на дрво од далечната '96,сопственикот нека се пријави:kesa:

Најдраг предмет шо го изгубив е ланчето од Металика. Поклон за роденден ми беше..Во парк го изгубив..Ако го нашол некој нека каже. Хаха Ч)

Certina casovnik srceto me boli koga pomisluvam na toj casovnik mi go zdiplaa ova leto vo ohrid.....

До сега имам изгубено 3 мобилни:icon_frow:icon_frow:icon_frow
сите ми беа прилично скапи и убави.Шо да праам кога сум изгубена:s

Најдраг предмет што го изгубив пред мноогу малце време беше една амајлија. Колега на мајка ми и ја донесе од Индија и јас скоро секаде си ја носев стварно ми носеше среќа..ама ја затурив негде и не ја најдов:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom