Најдраг/најскап предмет што го имате изгубено?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Мобилен имам изгубено и сега на одмор купаќите некаде ги изгубив. Многу убави ми беа :(:(:(:(

Леееј ова не ни вреди да го пишам ама само на ова ми текнува. Не дека ми беше драго или пак скапо ама памтам дека во хотел изгубив онакви што се паѓаа во чипсови сијалички едни. Како и да е само тоа памтам дека сум изгубил другиве работи си ги пазам.

Ретко губам работи (пу пу да не се почудам) ама памтам ко помал си загинав една капа што ја имав добиено на подарок и ја сакав многу.

Мобилен :( А само што беше ми го донел татко ми...

Најдраг ми беше едно мн убоо пенкало што ми го донесоја од Англија и прв ден го однесов у школо и го загубив и ден денеска ми е криво:nesum: а за најскап ќе се случењеше пред некој ден да го загубил моб ама го најдов и тоа у патикете :pos: и тоа реков ај ќе идем надвор да го барам по путот кј шо идев најк дома и ги зеам патикете да ги облечем и гкедав у нутра мобилниот :pos: а тоа како стигнал таму неам појма :pos:

Нема шанси да изгубам нешто.
16 очи отварам..:icon_eek:

завчера си забораив у кафич Zippo а многу јако беше

Дигиталецот кога си го изгубив со сите слики од последното патување ее жива се изедов:nesvest:

Pa nisto vredno do sega ne sum izgubila , ednas se sekavam trebase da kupam sliki4ki od ``Kasandra`` imav 20 denari i togas gi izgubiv i mi bese mnogu krivo :vozbud::vozbud::vozbud:

Мобилниот кој никогаш не го најдов :nesum:

најскап-мобилен
најдраг-упаљач со форма на шише мартини што ми го поклони првата женска!(поточно ме налути и го фрлив, и после го барав цела вечер) идиот:nesvest:

ohoooo mnogu raboti.......mnogu sum neodgovorna

2 mobiln, (posledniov N95, ke umrev) USb 2Gb.,pari obavezno na iskacanje gubam, ili pa ne se sekavam na so sum potrosila, na vremeto aparat izgubiv, kupaki si zaboraiv na odmor novi mnogu mi bea ubavi :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom