Најдраг/најскап предмет што го имате изгубено?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Неам изгубено многу драги предмети, освен прстени, кои би ми биле драги само оти особата шо ми ги тупнала би сакала да ги обожавам, а тоа е најчесто мајка ми.
И откако ги изгубив сите, се откажа конечно, фала богу, од подарување прстени.
Едино оној со смарагдот беше добар, тој го заебав у големиот парк негде.

Мене драгите предмети очигледно ми се дешава да ги упропастам.
Последните 3 подароци од дечко ми, доживеаа страшна судбина.
Се плашам дека ќе се откаже, па за его-храна ќе ми останат само подароците од другарките :(.
Првиот, таман ми го предаде, само шо го допрев, уште го немав извадено од ќесата, го испуштив и го скршив. Мада го чувам.
Вториот, таман го извадив да го видам убаво, го испуштив и го скршив.
Мада го чувам.
Беше стаклена топка, а бидејќи веќе нема вода и стакло, сега е релјефче.
Третиот, во наредните 15 минути откако го фатив првпат во раце, ми падна 346 пати, а на крај ми го конфискуваа за да не го уништам.

Знаци ќе да се, а.

Една сребрена ташна само еднаш ја имам носено и ми ја снема чудна работа:toe:

стварно скап мобилен пред 5 години:nesum:

саат пред 4-5 години
ептен си го сакав и уште првиот ден го изгубив или му го украдоа:toe:

и од тогаш веќе не купив саат:pos:

Картие нараквица- ми била за прв роденден од баба ама за кога ке пораснам ја ставив во мојата соба некаде и не знам каде е... пла4е ми се ( беше прекрасна)

Хм... освен мобилен, ништо друго. (=

Паа...до сега 2 мобилни телефона...и новчаникот...само среќа што немав многу пари у него:icon_roll

едно цд,кукав 5 недели за него,го оплакував и му пеев тажаленки.
Тоа беше пред да откријам дека може да се симне истото.Пред едно десетина години кога врглав со dial up :vozbud:
Оттогаш ништо немам изгубено. Помалку чудно е.

Златна белегзија од баба ми со впишано моето има,од бебе ја носев и само ми ја зголемуваа,зш нормално ми растеше раката,нели:wink:
се утепав од плачење,но баба ми купи нова:smir:

Пред една година изгубив мобилен. Само што беше ми го донел татко ми, таков немаше во Струмица, а јас :tapp:...Уште неможам да го прежалам :)

Materijalno vredni raboti mnogu....ama who cares? I don't!
Poveke zalam za onie zeleno-crveni obetcinja kupeni od Ohrid koi demek cinea 200 den. ama tipot poradi ubavata nasmevka mi gi dade za 150... pobogu:smir: Nekade na fakultet ja izgubiv ednta, drugata seuste mi stoi vo kutijata so izgubeni ikogas ne najdeni obetcinja! I za onie portokalovite od edna tetka koja pred mene gi izraboti nekade kaj Zeleno Pazarce seuste zalam!
Ama da sum zdrava i ziva de:smir:

мобилен телефон и пари... друго не сум губел... пу пу да не се урочам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom