Најдраг/најскап предмет што го имате изгубено?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Најдраг предмет едно духче што свети во мрак, од kinder јајце беше, my best friend ми го даде...и едноставно го снема :( :( :(

Еден упаљач кој што ми беше многу драг поклон од многу битна особа.

Ме боли душата кога ќе ми текне дека го изгубив.

најскап а и најдраг ,еден златен крст што ми го даде татко ми,за матура.

Минатата недела изгубив добитно ливче. 2500 денари:kesa:

Nemam nekoj najdrag predmet izgubeno...sega za sega dobro si gi cuvam tii predmeti... :icon_bigg

And I know when I die you`ll be on my mind and I`ll love you...ALWAYS...

Nemam nekoj najdrag predmet izgubeno...sega za sega dobro si gi cuvam tii predmeti... :icon_bigg

А што уствари даваш одговор...за повеќе постови да имаш?

---

Како прваче, мајка ми сплете едно елече со Мики Маус, многу си го сакав. После два дена го видов обесено на закачалка во школо и и кажав на мајка ми дека некој си изгубил исто како моето елече. На прашањето а каде е моето елече, ми стана јасно дека тоа всушност беше моето елече, ама веќе беше доцна за повраток. Сеуште ми текнува, беше сиво со ликот на Мики Маус :(

Алишта на сушење, Умбро блузон од Англија пратен специјално за мене. Пошто живеам на приземје, некое наркоманче да влегло во двор и да ми го здиплило. Порака до него...да ти се исушат рацете, говно едно наркоманско!!!

И сега најтазе, привезок за клуч Аеродром Фемили, со сликата со кољачот. Направени едвај 20 такви, во Парк една летна вечер, во бермуди со плитки џебови, се алкохолизирав, не ни приметив дека ми испаднал од џеб, кога стигнав дома, срце ми се скина. Не заради клучот, заради омилениот мој привезооооккк. П.С. Ако го нашол некој, го молам да ми го врати :)

Нараквица,поклон ми беше за роденден од еден дечко (сега веќе бивш)...незнам колку вредеше,ми ја донесе од Прага,Д&Г и мооогу си ја сакав.Ја носев често и еден ден коа ja побарав ми ја немаше:(се сетив дека поселедн пат ја носев пред 2 дена ама незнам дали тогаш сум ја изгубила,не осетив:(
A инаку и јас постојано губам лабело и сјаеви ама не ми не ништо посебно ниту драги ниту скапи

Златно ланче !!! И 2 пати по 1000 денари !!!!

Обица златна (2.200-2.400 илјади),1000 денари,2та клуча од моторот па после морав да вадам брава нови клучеви да правам,и мн други работи само не ми текнув сега.

Златна нараквица---2 недели од коа ја добив.:(

Да ви кажам ништо.Нити наоѓам нешто нити губам нешто.Ја не знам :toe:ова шо ќе беше...

Леле колку ми е криво ланчето од Пантера што го изгубив,ми го даде другарка ми.Утредента изгубив уште едно ланче,и тоа од другата другарка:vitez:

Леле колку ми е криво ланчето од Пантера што го изгубив,ми го даде другарка ми.Утредента изгубив уште едно ланче,и тоа од другата другарка:vitez:
Toa drugoto od Judas Priest da ne beshe :wink:

Pa nemam izgubeno nesto mnogu vredno dobro gi cuvam rabotite. Ednash 50 denari mislam deka izgubiv, ne mozev nigde da gi najdam :)

Најдраг предмет... хмм... Мобилниот Самсунг :cry::cry: Срце ме боли уште кога ќе помислам дека го немам веќе... Колку само бев приврзана за него, многу го сакав... Посебно зошто со мои пари си го купив и многу пред да го купам го меркав да го купам... Не да го исплакав...

И друг предмет што ми беше ептен драг... Како амалија некако ми беше... Крст златен што ми го поклони баба ми... Морав постојано да го носам, кога го немав имав чуство како да не бев заштитена некако... Памтам еднаш кога одевме на семинар го допрев автобусот да се вратам дома по крстот... И годинава за Нова Година ми се изгуби :( Можеби и е до мое суеверие или психа, ама од кога го изгубив... Не ми одат баш на убаво работиве :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom