Најдолгиот муабет

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Најдолгиот муабет ми е 4 часа...

најдобриот другар беше во париз и кога дојде после од 21.00 до 3.00 (сабајле) непрекинато дрдоревме и после дома си заминавме на мсн до 6 сабајле

1 саат и 40 минути на тел со љубената.
А на мсн муабетиме по цел ден.:back:

Не цели 2 минути.
Не ги разбирам тие што зборат по 3 саата на телефон, па пријтеле ќе искочиме ќе си праиме муабет како луѓе, а не преку телефон. Тапа е бе телефон, го користам само у нужни ситуации и за некој ситни безвезни ствари чии разговори траат по 12 секунди. Ако разговорот е се некој од странство или од друг град тогаш оправдувам, али не оправдувам разговор на телефон на персони кои живеат на 2,5 километра оддалеченост.

Најдолгиот мсн раговор со параноичната ќе да беше, од 8 до 3 сабајле, охох 7 саати бе, многу време.
Најдолгиот разговор во живо со братучед, од 6 до 4 сабајле, 10 саати значи.

Најдолгите дискусии сум ги имал, со смарт асс, уште од мали бевме такви и такви останавме значи постојано има за што да дискутираме и никогаш не ни е завршен муабетот
навистина кога сме заедно како воденици сме, или млинови:vozbud:

а инаку најдолги дискусии на PC, или мобилен сум ги имал со девојками:pipi:

Хахаха.. може да се случе со некој и 2 дена да муабетам..зависи до него.. до мене шо се однаса.. ок е :pos:

Ја искрено ке ви кажам можда нема да ми верувате ама порано на мирц сум седел/правел муабет со една девојка од САД по 18-20 часа. И тоа секој втор или трет ден. Зашто имаше денови кога од превише седење на мирц дома идам и се комирам по 28 часа спијам. Неверојатно. Сега кога ке ми текне ми се иде да направам времеплов да се вратам 7 години назад и да се претепам од ќотек.

во последно време, ретко да си најдам на мсн или фејсбук, некој со кој можам убаво да си зборам
... а порано, на мсн, по цели денови зборев со одредени луѓе ... и некад не ни здосадуваше ...

Па со другари/другарки без да погледам во времето можам 1/5 - 2 саати ... :wink:

зборев доста порано сеа ме мрзи да куцам освен ако нема некој добри заебанции ама ретко ги има.На телефон исто мрзам коа треба да зборам али коа беше брат ми у америка зборев 2 саата се мрднав :)

на мсн се додека не треба да се обави некоја обврска а по телефон хммм се додека не дојде некој да ти мафта со рацето и се обидува да ти каже ајдеее детеее ке го стопиш телефонот.....

Најдолг маабет (на мсн) од 11 вечер до 15 за 7 сабаале, а јас и момичката прва смена на школо, не ми се спиише ич, ама најжално беше шо си испуштих превозо и закаснех полвин саат на првио час :) шо да прааме, опсесија, љубов, импресии... :) :back:

Појма неам ама не верувам дека бил подолг од 20 мин :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom