Најдобрите забивачи

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар забивач

• Вкупно гласачи
    162
Vince Carter , Kobe Bryant , Lebron James i ovoj so bese u Nba Allstar kucenje niskoto ne mi tekina kako se vikase ,, ako mi tekne ke ima Edit :)

Нејт робинсон... :)
иначе стварно далеку подобри забивачи има во уличната кошарка пр. овие од AND1 батињата, клипчиња барам ќе ставам....

[media]http://www.youtube.com/watch?v=7VHLMc0orUE[/media]

Да ти помогнам:)

Гарнет дефинитивно најдобро забива

и овој не е лош :kesa:
[mod]Вака ти споив две мислења нејќам да видам едно под друго!...ако видам уште еднаш бришам!...Од Била![/mod]

Carter definitivno alal neka mu e na covekot,omilen mi e koby no carter mislam deka zabiva najdobro

Vins Karter e najdobar, mozete da govorate sto sakate.

Еве ви едно дете што сум го гледам миљарда пати во живо, а воедно и да им кажам на оние што мислат дека кошарката била за никаде во македонија од порано. Еве ви го Лоренцо Ор играч на Мзт Скопје во 2000/2001, чуда правеше, кога станува збор за куцање, али кошарката како кошарка не му беше нешто нај-нај

http://youtube.com/watch?v=x2EYaZB1GZU

Од сега понатаму за секој играч би било подобро да има клип..така да гледајте да ставите клип ако не јас ке ставам:)

Зошто кралот Џејмс е најдобар!

LeBron James top 10 DUNKS

п.с. може една анкета да се бапне на темава. Нека ги има тие десетте шо се на првиот пост на Јове мислам.

Vlatko_Rusin напиша:
Зошто кралот Џејмс е најдобар!

LeBron James top 10 DUNKS

п.с. може една анкета да се бапне на темава. Нека ги има тие десетте шо се на првиот пост на Јове мислам.
Епа вака ке поставам тема според постот на Јове ако треба да додадам уште некој играч пишете ја ке го додадам во анкетатаto e to

Billa Bong напиша:
Епа вака ке поставам тема според постот на Јове ако треба да додадам уште некој играч пишете ја ке го додадам во анкетатаto e to

Брат, го заборави Џејмс:helou:

Vince Carter definitivno najdobar zabivac ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom