Најдобрите забивачи

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар забивач

• Вкупно гласачи
    162
jove_bt напиша:
aха епа сеа ко мешаме теми да ви покажам јас едно клипче ај гледајте тука не е монтажа никако се случи на официјален натпревар AUT е прекарот на дечкото игра за AND1

aaaa сте виделе досега вакФо забивање

ауф стварно е ного добро... :helou: исти е на мене :pos2:

aerodromka напиша:
zasto go nemate Andre Iguodala #9 od 76ers toj e mnogu dobar!!!!! ako vi teknuva lani na all star so IVERSON koga mu asistirase od pozadi tabla koga ja zakuca........................................
Да да стварно зошто го нема одлично забива Андре..Јове тури некој клип од него

1.Jordan
2.Clyide Drexler
3.Dr.J
4.Carter
5.D.Stojanovski

dOlf напиша:
1.Jordan
2.Clyide Drexler
3.Dr.J
4.Carter
5.D.Stojanovski

клипови остави, не имињата на кошаркарите што имаат најдобри забивања... :helou::helou:

5.D.Stojanovski, na damjan mislis?????????????????????????????????????????????da ne si ja utnal temeta ako mislis na nego

ако знаеше на кој мисли немаше да напише само Д. :) ке напишеше цело има :vozbud:

dOlf напиша:
1.Jordan
2.Clyide Drexler
3.Dr.J
4.Carter
5.D.Stojanovski
Хмм што толку па Дамјан забива ја сум го гледал тапаto e to

AKTIVNI

jove_bt напиша:
Според мене ги има многу но топ 10 кој во моментоФ се активни и сеуште играат кошарка се :

10. KEVIN GARNETT
специјалност:one-handed tip dunk шо рака ќе беше тоа од центар може да го фати обрачот и да забие :)

9. DESMOND MASON
специјалност: two-handed kiss-the-rim dunk на олстарот 2001

8. LEBRON JAMES
специјалност: Statue-of-Libertyesque one-handed dunk
шостореееееееееееее одраз, in your face D. Jones :)

7. AMARÉ STOUDEMIRE
специјалност : one-handed full power dunk - тешко оној кој ќе му застани на патот

6. STEVE FRANCIS
специјалност : double ax handle or the one-handed chainsaw

5. JASON RICHARDSON
специјалност: between-the-legs dunk
мислам дека ќе стане легенда и ќе освои некој Слем Данк во иднина и така ќе ги има три, т.е. ке стане подобар од неговиот идол Доминик Вилкинс.

4. TRACY McGRADY
специјалност: left hand off glass, weaved mid-air and threw it down with his right hand. Hard.

3. RICKY DAVIS
специјалитет:dunking on people

2. KOBE BRYANT
специјалитет:дали постои забивање кое неможи да го направи Коби?????

анд The One and Only Mr. Vinsanity
1. VINCE CARTER

Air Canada Half Man, Half Amazing Vinsanity

vince_carter.jpg

специјалитет: цела серија на Слем Данк 2000та, од убаво поубаво. ова е :zver: нема шо неможи на направи чоекот просто ЛЕТА!!!

Значи мислеФ на активни иначе кажувате за Игвадала, епа и тој е добар ама ако правам така секој имал барем едно добро забивање неме да има смисла. Секоја година доаѓаат нови млади талентирани играчи кои се креативни и прават некое ново забивање така да сега за сега најдобри според мене се тие.

И забелешка ставајте и клипчиња да видиме кое забивање ве оставило без зборови се имате на јутјуб. :)

pozdraFFF....

Billa Bong напиша:
Да да стварно зошто го нема одлично забива Андре..Јове тури некој клип од него
eve само за тебе Била плачко еден :)
а јас имам видено едно јако забивање од Анде само го барам в лице му плесна еден Dunk само да го најдам клипчето постирам најдено одма :) првото преку Волис ама изгледајте ги сите има доста добри забивања

барајќи најдоФ и some good shit еве проверете по по по по вејд хауард и греен ЅВЕРОВИИИИ!!!!

peace...!

videte go ova!!!!!!!!!!1zapazeego david lee belecot kako kuca samooooooooo auuuuuuuuuuuuuuuuuuu

:vozbud:Закон!Леле оној Вајт летање од слободно...авионче бело крило над облаци ти што леташ...:pos:

Nba Slam Dunk Contest - Michael Jordan Vs Dominique Wilkins

Nate Robinson 2006 NBA Slam Dunk Contest Champion

Vince Carter - All Star Game NBA Slam Dunk Contest 2000

TRACY McGRADY и Vince Carter се најдобри според мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom