Најдобрите сендвичари и ресторани во вашиот град

• Креатор на темата Креатор на темата Zona Pelucida
  • Време на започнување Време на започнување
Кај градежен и кај дрво декор има една сендвичара (не баш , скара е ) и имаат ненормално добри сосови . 10/10.

Кај градежен и кај дрво декор има една сендвичара (не баш , скара е ) и имаат ненормално добри сосови . 10/10.

Мислиш на Вили лесковачка? Има во Аеродром две исто така.Белиот сос е :vozbud:

Друго фино место е ДМД,на рузвелтова,Агенција за млади и спорт.Местото не е толку пријатно,но храната е беспрекорна.Не треба да се ѕвериш во мени,келнерот сам ти носи салати,која од која поубава :)
Цените на двете места се таман,па повелете посетете ги:smir:

Мислиш ли на ДМ? Алијас Домашна Манџа, на ќошот на Партизанска и Рузвелтова, бивша Југобанка? :pozz3:

Морам да го препорачам местово ме остави без зборови. Изглед, амбиент, услуга, квалитет на храна,обилност,поглед,со еден збор перфекција.
Ирски паб,името му е Даблин(или нешто слично) се наоѓа на втор кат помеѓу Ања и кубански ресторант.Има само врата и по скали горе се оди.Чисто,срдено,културно,ме остави бе зборови.Цените се слични како и на сите места на кеј,ама наместо да седите во плаза де ла торес каде порачката ќе ја чекате еден саат и ќе добиете половина узо(такво искуство имам три пати и никогаш повеќе),ваму ќе доживеете добар пречек и превкусна храна.

Сендвичари - Лесковац и Седмица
Ресторани - Plaza de toros & Gino

Sum bila licno vo nekolku restorani vo Makedonija. Sakam sve da probam, i od sekade da probam, za da znam kaj mie najubavo.

A vie kaj ste bile? Vo koj restoran vo Makedonija ste jadele najubavo jadenje? Kaj se naoga?
Kako se vika? Sho jadevte?

;)

Sum bila licno vo nekolku restorani vo Makedonija. Sakam sve da probam, i od sekade da probam, za da znam kaj mie najubavo.

A vie kaj ste bile? Vo koj restoran vo Makedonija ste jadele najubavo jadenje? Kaj se naoga?
Kako se vika? Sho jadevte?

;)
нели си пиша сама пред 10 минути на друга тема ? де ниро во Битола - си јадела лазањи со другар ти
што е сега? Шведска нема добри ресторани?
што не напишеш нешто за таму- отвори тема -Животот во шведска и пиши- да видиме како живеете , што правите, што јадете:pos:

нели си пиша сама пред 10 минути на друга тема ? де ниро во Битола - си јадела лазањи со другар ти
што е сега? Шведска нема добри ресторани?
што не напишеш нешто за таму- отвори тема -Животот во шведска и пиши- да видиме како живеете , што правите, што јадете:pos:

Me sledish po site komentari a ? :) Inache btw, pishav kaj sho bi sakala da sum. A ne kaj sho mie najubavo :) Ima razlika. Prochitaj pak. I ne mi dosagjaj vekje.
--- надополнето: 19 август 2012 во 13:16 ---
Ресторанот Јагода во Битола !

Kaj se naoga toa? prv pat slusham :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom