Најдобриот комплимент што некогаш сте или ви го дале...

koga zemav mobilen Brat mi (covek koj nikogas nemal koristeno mobilen i ne namerava) me narece MOBY Dik

inaku moite cesti komlimenti se:

Shmak, Shupak, Idiot, kreten = Glup
Car, zmaj, zakon, = covek unikum (poveke vo dobra smisla)
i univerzalnite komplimenti

ne e kompliment...mene povekje me nervira nego sto go dozivuvam kako kompliment ama lugeto od moeto opkruzuvanje mislat deka taka treba da go tolkuvam!! sekoj vtor sto me srekjava me prasuva: devojce koe oddelenie si...??? abe ajde a jas sun cekje eeee golema do fakultet doturkav, akademski covek stanav!!!

ednas abe bez sram mi tresnaa u faca:devojce mnooogu licis na karolina.........moja reakcija: krenav vegja, goltnav, promrcev iii tivko rekov fala!!ne deka imam bilo sto protiv nea, naprotiv-ama deka blaga veza neam na nea da licam, neam......

Vo eden ist den dve krajnosti: deka sum polosa i od najlosiot ubiec zosto ubivam poleka i podmolno i nesto pokasno deka sum golema i svetla nadez sto kje go spasi covestvoto???????????-nemam komentar-ednostavno neli, srekjavam cudni luge:)))......

Oвој комплимент ми го даде едно циганче што просеше кога седевме со "маж" ми во слаткарана Египет:Ајде дај некој динар види се што си убава,како Касандра си!:kesa:

dibek, crep, bot, shupak, seljak, kreten, svinjo mrsna debela, i srcka :)

Поубав си со кратка коса :) ()

Ми мириса на ангел...:nesvest:

Nephthys напиша:
Oвој комплимент ми го даде едно циганче што просеше кога седевме со маж ми во слаткарана Египет:Ајде дај некој динар види се што си убава,како Касандра си!:kesa:

Ова е најјако од сите што ги прочитав:pos2: :pos2: :pos2:

Naj dobar kompliment mi bil podelen od azijka do sea (zatoa i e najcenet) i mi rece:'Omg,fic u are so cute'.Ne e ova za falenje ili nesto :)

Пред некој ден еден другар ми рече дека сум имала многу изродски сфаќања - не дека беше некој комплименет ама мене ми се допадна никогаш не сум сакала да бидам ко сите секој си има свои ставови и размислувања што го прават посебен!

nekogas vo carsija na drugarkite im vikam. Lele zracite so seksipil.

ова најчесто ми го велат: Оче мое најубо(нај убаво тоа вие е бт. сленГ)
тоа ти е сини очи огледало на душата :pos2:
а јас многу често давам комплименти како
супер ти стои новата фризура
многу ти е добар парфемоФ
супер изгледаш-Вечерва :)

LELEEEEE kolku si ubava na slikavaaa!!!
Ne licis na sebe.

Најоригинaлен комплимен до сеа што ми го кажал некој е: "Ти си ЛУУУУУУД"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom