Најдобриот комплимент што некогаш сте или ви го дале...

Ова ми го прераскажуваа и до ден денес го заебавам чоеков за тоа:
Џускаат двајца дечки у нокен клуб.У позадина свири Дорс.Едниот вади цигара да запали и у тој момент му приоѓа згодна девојка,му ја пали цигарата и му вика:Ми се свиѓаат дечки кои ги сакаат Дорс и сакам да им запалам цигара.
Овој целиот избунет и затечен и вика:И ја исто! по што нормално,оваа фаќа фитиљ и не погледнува назад:toe: :tapp:

па незнам како ќе го сфатите ова али јас пукнав од смеење
приказната иде вака:
Една вечер си седам јас дома и требаше да ми се јави една другарка. И си чекам јас да заѕвони телефонот и ете ти го цррррр цррррр.Ја дигам слушалката и и викам: "Добро вечер драга лепа си ко брод" кога од другата страна се избацува една баба (на моите пријателка) и ми вика Игор ти си , што се разбира после оваа глупост не доби одговор, него само телефонот и го предадов на мајка ми и фитиљ
ауууу после надвор сум пукал од смеење :pos2: :pos2: :pos2: знаејки ја жената зш е малце freek и ако и направиш такво нешто ќе збесне
па си го вуикнв :3: и пак :pos2: :pos2: :pos2:

EEE vaka sega. Najubaviot kompliment mi go dade Green Eye pred nekoe vreme. Posto si imam jas edna standardna kilaza koja ne se menuva za nisto. :) I ona pazi mi ja pravi: "Svince." Konecno nekoj pomisli deka imam kila na mene. Koj kompliment covece.

mi licih na nekoj ama ne mi teknuva sea na koj??

сум личел на некој од филм:)
на тој што глуми со Хилари Даф, во филмот каде што Хилари победува на натпревар по пеење, заборавив како се вика

najubav kompliment mi e koga nekoj ke mi go dade od srce, koga stvarno go misli a ne za da me zavede ili nesto slicno, ili pak koga mi pravi lice. najmili komplimenti mi se od od edno dete sto go sakam NAJMNOGU NA SVET:wub:. najcest kompliment mi e : "mn ubavi oci imas"

najiskreno dosega nemam dobieno nekoj kompliment...so znam izgleda nemam sarm

pa luge retkost e od devojka da dobijas kompliment

Хехе, баба ми еднаш ми рече дека сум била како Милка Планинц (не дека имам појма која била таа, демек, според баба ми, била некоја нешто у некое собрание 5 години пред да се родам, или само јас така мислам) :):)

И инаку на комплиментов многу сум се смеела:
Мајка му му рекла на едно другарче: „Требаше татко ти да те издрка во шоља!“:pos2::pos2:

...pred edna nedela edno devojce so koja so se zapznajv mi rece deka imam "PREKRASNI PLAVI OCI" :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: a najakoto e so ocite mi se kafeavi:bravo:

Највеќе до сеа што ми се допaднал комплимент е :”Ти си ми Чоколадце мое најслатко, ама Sorry, јас сум на диета” :pos:

sedime na cas...jas so eden skolski,pred nas use dve drugarki..i on im dava komplimenti...
-'Dijana tebe koga ke te vidam,srceto mi zatreperuva....'
-'Vili ti....bez zdiv me ostaavis...'
-'Magus ti....tebe koga ke te vidam...me potsekis na kompjuter!!!!'

:pos2:

Aaaaaa и за комплименти што сме ги дале може да се пише?
Епа најинтересен комплимент до сеа што сум го дал ми е: Чоколадце мое најгорко :pos:

Najdobar kompliment i sto najcesto mi go davaat e: " Mnogu ubavi plavi oci imas. Sakam i jas da imam takvi! ". Ne sum narcis ama... :baeh::je:

Imas mnogu ubavi oci :wub: ama i usta ,koja siguren sum ja koristis za ubavi raboti.:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom