Најдобриот комплимент што некогаш сте или ви го дале...

Еден другар се шишал кец, сите му викаат супер ти стои, ова, она...
-Јас:
-Леле пеер, као од војска да си избегал си шишан бе:tapp:

Си одиме лани летото со точаци со братучетка ми од аеробик и само ваа ми ја праи "Кате.....многу манијачки возиш" :pos2:

Најоригинален и најубав комплимент,без многу паѓање у транс ми е едноставно "УБАВА СИ","СЛАТКА СИ"...

ova mi go rekoa koga patuvav ednas za ohrid, edni makedonci (nepoznati). Znaci idam so moite vo ohrid i nekade na Straza zastanuvame i edna familija pocna nesto na germanski da mi zbori (imav plava nakaj bela kosa) i ovie nesto mi zborat da gi fotografiram. Gi slikam i koga im go davam fotoaparatot im vikam "povelete" ovie mi vikaat pa ti si makedonec a nie mislevme deka si Finec. :pos2:

Ova mi go ima kazano brat mi: "Brat ti si najnormalen i najpameten coek vo semejstvoto, site drugi se nenormalni"

Анастазија напиша:
Нозете ти се најдоброто што го имаш.

:pos2:
хаха... јас мислам и уште неколку работи има што ти се најдобри.

Полошо возиш моторче и од Иво (Иво возит така да, ако преживејш, после вожњата си заштитен вид, и на внуци ќе раскажвиш). Успеав полошо од него да извозам :topkaaa:

ауууу да што ми текна еден добар комплимент што го добив пред година и неколку месеци!

Имаш прекрасни жолти очи, како на маче!
исто така од една личност што имам добиено повеке пати ваков комплимент многу ми е драг: Многу си ми мил, некако поразлично од другите.

Не треба да пораснеш, ќе ти се наруши аурата.
Не се сеќавам од кого беше, но мислам дека е во право :)

Iskreno na pagam mnogu na komplimenti t.e ne mi znacat mnogu. Poradi toa ne moze da mi tekne nekoj posebno komplimenti sto mi ostanal vo sekavanje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom