- Член од
- 22 август 2007
- Мислења
- 550
- Поени од реакции
- 16
Го заборавивте Драган Општонародно Весеље од ЈБТ, професор 24/7 на антифриз...
Дефинитивно најдобар професор,а исто така да не се заборави и Драган историја! Брррррриши табла!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го заборавивте Драган Општонародно Весеље од ЈБТ, професор 24/7 на антифриз...

ја обожавам таа професорка и криво ми е што не ми предава во трета

(не ми предавала ама за некзе сите само добро зборат)

Историја беше добар додека не ми стави кец кој не го заслуживДефинитивно најдобар професор,а исто така да не се заборави и Драган историја! Брррррриши табла!

Spomenka po fizika od Koce (bez konkurencija) konjski zub ja vikavme

Ќе го паметам моментот кога се сретнавме на саем. Се изгушкавме. Знаете, и таа нас многу не сакаше, иако бевме навистина големи немирковци.:pos2: И никако да одвојам време да појдам до европскиот универзитет и да ја извадам на едно кафе. Ако некој ја познава, ќе му бидам вечно благодарен за секој мој поздрав пренесен на неа. Поздрав од Александар од 6ката

ЛУСИИИИИИИИ!!! Караниколова. Ни предаваше македонски јазик и литература во прва година, потоа замина да предава на европски универзитет. Едвај ја поднесов разделбата. Со неа буквално се препородив како личност. Македонски ми беше омилен предмет, а таа мојата омилена професорка. И иако повеќе не ни предава, за мене секогаш ќе остане најдобриот професор кој го познавам. На сите ни недостига. Не поминува ден без да си споменеме на неа, а инаку стасавме 3та година. Своевидна жива легенда во нашето училиште, РЈК. Се уште се надевам, поточно сонувам дека утре таа ќе влезе во училницата. До некаде и сум заљубен во неа, како и многу други. И љубовта никако да згасне!Ќе го паметам моментот кога се сретнавме на саем. Се изгушкавме. Знаете, и таа нас многу не сакаше, иако бевме навистина големи немирковци.:pos2: И никако да одвојам време да појдам до европскиот универзитет и да ја извадам на едно кафе. Ако некој ја познава, ќе му бидам вечно благодарен за секој мој поздрав пренесен на неа. Поздрав од Александар од 6ката
Како Луси нема друга. На сите ни недостига. Корчагин не е Корчагин без неа 
Пацка биологија:pos2:
Вера историја, Павлина алгебра

Чакаро (Географија) од гим. Мирче Ацев Прилеп
:pos2: