Најдобри кондоми?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобри кондоми за мене се:

• Вкупно гласачи
    835
Durex си е Durex. Никогаш до сеа не за*бале работа, пу пу. :) И оние Лајфстајл се добри, кога како.

Sure, 10 денарки и гајле немаш, едноставно сум презадоволен од нив плус не се скапи, така да цената нека не ве лаже најдобри се скоро и да не го чуствуваш, а до сега ми се нема случено недај боже да пукне :)

You really need to get laid.
And then, please use condoms.

Performa i Elite се два вида кондоми на Durex.
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 15:01 ---

Хахаха, што знам, само тие успеваат да не пукнат :) Моментот беше еднаш со Durex Elite, ебате лубрикант внатре ко за невини. Исто и оние што се Love, тие па муабет не се праи, тие се користат кога сакаш дете да направиш :)

(y)

Durex extra ligh и имате чувство како да "работите" без кондом.
А за пристутки Durex extra save, малце подебели се али сигурно си е сигурно.

Кога некoj е алергичен и на латекс, и на полиуретан и пролиизопрен, а немал секс до сега, каква заштита да користи? Совет некоj?

дурекс живеат на стара слава.пробано дурекс,спортекс,лајфстајл,тројан.дефинитивно сигурност у лајфстајл,дурекс ме имаат зезнато поише пати за среќа немав последици

Па јас да ви кажам ги пробав тие маскулан и супер беа. кондом си е кондом. а цената уште по супер. Нема веќе да плаќам за скапи кондоми.

Можда сум навикнат на спортекс, затоа и гласав за нив, а иначе дурекс ќе ги пофалам затоа што се доста иновативни, како и скапата рекламација што е дел од тоа што ги прават број еден......

според мене дурекс се најдобри ама не ми е јасно како можеа да бидат волку скапи :mad:

Едноставно најдобри. :)

7545446440_c03281e744.jpg

Едно време клаав цревца од теле, па после од овца, ама многу смрдеа, па почнав без.
Сеа користам кофен систем.

2 Пати ми се има кинено Спортекс love мислам дека беше.

според мене дурекс се најдобри ама не ми е јасно како можеа да бидат волку скапи :mad:

Aбе ептен скапи.. пакетчето од 6 броја се наоѓа за 160-70 денари.
Помалку од 30 денари по кондом.

Последно земав некои Jeans од Durex, првпат ги гледав, само такви имаше. Незнам кој им е аголот, онака маркетингшкиот момент, ама немаше некоја разлика од обичните.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom