Најдобри кондоми?

Најдобри кондоми за мене се:

• Вкупно гласачи
    835
Член од
26 јуни 2012
Мислења
131
Поени од реакции
105
Durex си е Durex. Никогаш до сеа не за*бале работа, пу пу. :) И оние Лајфстајл се добри, кога како.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Sure, 10 денарки и гајле немаш, едноставно сум презадоволен од нив плус не се скапи, така да цената нека не ве лаже најдобри се скоро и да не го чуствуваш, а до сега ми се нема случено недај боже да пукне :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
You really need to get laid.
And then, please use condoms.

Performa i Elite се два вида кондоми на Durex.
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 15:01 ---

Хахаха, што знам, само тие успеваат да не пукнат :) Моментот беше еднаш со Durex Elite, ебате лубрикант внатре ко за невини. Исто и оние што се Love, тие па муабет не се праи, тие се користат кога сакаш дете да направиш :)
(y)

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Durex extra ligh и имате чувство како да "работите" без кондом.
А за пристутки Durex extra save, малце подебели се али сигурно си е сигурно.

lilith87

Почетниче
Член од
29 февруари 2012
Мислења
14
Поени од реакции
6
Кога некoj е алергичен и на латекс, и на полиуретан и пролиизопрен, а немал секс до сега, каква заштита да користи? Совет некоj?

Член од
11 јули 2012
Мислења
137
Поени од реакции
74
дурекс живеат на стара слава.пробано дурекс,спортекс,лајфстајл,тројан.дефинитивно сигурност у лајфстајл,дурекс ме имаат зезнато поише пати за среќа немав последици

Член од
30 јули 2012
Мислења
22
Поени од реакции
4
Па јас да ви кажам ги пробав тие маскулан и супер беа. кондом си е кондом. а цената уште по супер. Нема веќе да плаќам за скапи кондоми.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Можда сум навикнат на спортекс, затоа и гласав за нив, а иначе дурекс ќе ги пофалам затоа што се доста иновативни, како и скапата рекламација што е дел од тоа што ги прават број еден......

D31

Член од
6 јули 2011
Мислења
48
Поени од реакции
13
според мене дурекс се најдобри ама не ми е јасно како можеа да бидат волку скапи :mad:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Едно време клаав цревца од теле, па после од овца, ама многу смрдеа, па почнав без.
Сеа користам кофен систем.

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
2 Пати ми се има кинено Спортекс love мислам дека беше.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
според мене дурекс се најдобри ама не ми е јасно како можеа да бидат волку скапи :mad:
Aбе ептен скапи.. пакетчето од 6 броја се наоѓа за 160-70 денари.
Помалку од 30 денари по кондом.

Последно земав некои Jeans од Durex, првпат ги гледав, само такви имаше. Незнам кој им е аголот, онака маркетингшкиот момент, ама немаше некоја разлика од обичните.

Kajgana Shop

На врв Bottom