Најдобри кондоми?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобри кондоми за мене се:

• Вкупно гласачи
    835
Како може ова најтенко чудо од кондом да го најдам у МК?
Ideas, links, e-bay anyone? :)

Прочитав наназад низ темава за Durex Ultra Thin као демек тенок бил... Некој може да посочи конкретна аптека/трафика во СК каде би можел да го набавам, или соодветна ултра тенка замена достапна во МК?

Прочитав наназад низ темава за Durex Ultra Thin као демек тенок бил... Некој може да посочи конкретна аптека/трафика во СК каде би можел да го набавам, или соодветна ултра тенка замена достапна во МК?

Od durex imam koristeno thin linija pak nekoja bese, so perduvce na slika, crvena pakovka. Mnogu dobri, u sporedba neli.
Niz apteki ili marketi obicno se naogaa.

http://www.amazon.com/Okamoto-Polyu...9QG/ref=pd_bxgy_hpc_img_y/177-0060240-3354357

Tие јапанските се за мали куриња, затоа не се кинат. ;)

Durex-ов најсигурни некако, Lifestyle ми се има скинато еднаш, Sportex-от ме стега.

Trojan си беа класа додуше, и оние флуоросцентнине што ги имаше едвај 3 дена кај нас.

TJ0003937-2.jpg

35.gif
sex153.gif

piss.gif
69.gif

:D

Кажете бе некој кондоми што не стегаат.

Кажете бе некој кондоми што не стегаат.

Durex XL-от, малце пошироки се од регуларниве - ништо посебно.

Не се секирај не се за карикатурни димензии од 25 сантима, нормални си се - без разлика на името.

Немам користено друг освен дурекс ама бате 30 и кусур денари за едно празнење за невработен студент шо е многу многу е.Боље ќе апстинирам ебаго..

Дурекс се најдобри ,ама земам често спортекс само за лубриканто.

Имам еден проблем нормалните кондоми што се не ми одговарат имам чуство како да ке ми испадне кондомо ... дали знаете некој кондоми што се за потенок пенис... не е битно која фирма ии дали знаете кондомите тројан каде се продаваат во штип

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom