Најдобри комедии на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Angelina
  • Време на започнување Време на започнување

Вчера го дава на Канал 5 Лудница е!!:pos::pos:

Ако овој филм е лудница, тогаш сигурно ова е првиот изгледан филм во твојот живот.

Толкава нервоза при гледање филм никад не сум имал, потрошив саатипол од животов за ова срање од филм, зборот катастрофа е премногу благ за овој филм...

Вчера го имаше на Канал 5 Лудница е!!:pos::pos:

Го имав гледано уште во летото. И ко видов реклама на Канал 5 си реков дај шо можам појче да ги предупредам да не го гледа. поглуп ФИЛМ здравје...
Пишман бев шо си потрошив време. Очекував пародија и сите оние глупости, али во овај филм дефинитивно само ГЛУПИ ГЛУПОСТИ има, ништо повеќе.

Ако овој филм е лудница, тогаш сигурно ова е првиот изгледан филм во твојот живот.

Толкава нервоза при гледање филм никад не сум имал, потрошив саатипол од животов за ова срање од филм, зборот катастрофа е премногу благ за овој филм...

Зошто го нарекуваш срање?колку реално се отсликани ликовите од филмовите и е направена вистинска Пародија.Што не ти се свиѓа у филмот па толку да го критикуваш???Филмот иако е нискобуџетен Сепак Е направен во вистинска димензија Во она вистинско светло...Па што си трошел саатипол што не си го сменил одма чим не ти се свиѓал:toe:..Ајде кажи Која е според тебе Најдобрата Пародија??Epic Fail,Superhero,The Comebacks Movie???

Го имав гледано уште во летото. И ко видов реклама на Канал 5 си реков дај шо можам појче да ги предупредам да не го гледа. поглуп ФИЛМ здравје...
Пишман бев шо си потрошив време. Очекував пародија и сите оние глупости, али во овај филм дефинитивно само ГЛУПИ ГЛУПОСТИ има, ништо повеќе.

Хмммм!

Да ја затвориме темата со филмот у кој Жан Рено и Жерар Депардје бегаат од затвор, а не знам како се вика (да, кој го најде - зеленко). Посмешен филм од тоа, амин.

Зошто го нарекуваш срање?колку реално се отсликани ликовите од филмовите и е направена вистинска Пародија.Што не ти се свиѓа у филмот па толку да го критикуваш???Филмот иако е нискобуџетен Сепак Е направен во вистинска димензија Во она вистинско светло...Па што си трошел саатипол што не си го сменил одма чим не ти се свиѓал:toe:..Ајде кажи Која е според тебе Најдобрата Пародија??Epic Fail,Superhero,The Comebacks Movie???

Потрошив саатипол затоа што го гледав во друштво, а во пракса ги догледувам филмовите до крај.

Ретко гледам комедии, пародии пак воопшто, од пародија го имам гледано Superhero и сите делови на Scary Movie. Некој дел од Страшен филм ме насмеа, првиот на пример, другото од пародија нити ме интересира, нити сакам да го гледам.
Твој проблем е што гледаш пародии, јас таквите типови неможам едноставно да ги сфатам, трошиш време за безначајна работа. Али сепак секој си има свој вкус, па колку и да е бизарен.

П.С. Болд: Ваљда си мислел на Epic Movie, али ок, не си згрешил многу ионака сите наброени ти се epic fail.

1. The Hangover (најјак според мене.. уште 100 пати да го гледам, пак ќе се смеам)
2. Me, myself & Irene
3. Ivkova slava

:back:

Ретко гледам комедии, ама американскиве ме насмеале:

Idiocracy.
Superbad.
И донекаде Sex Drive. Aма донекаде.

Posledni komedii sto gi imam gledano se :

Pool boys
Cop out
I hope they serve beer in hell 2009

site 3 se dobri

Монти Пајтон,

Толку....:pos2:

Викенд на мртовци.

Не гледам премногу комедии, а многу лесно може да се случи она што ми било ептен смешно пред некоја година, сега да ми е тиња.

Монти Пајтон (сите филмови што сум ги гледал), дел од филмовите со Лесли Нилсен, Еди Марфи на времето, како и голем дел од опусот на Џим Кери.
American pie 1 & 2, нешто од Кевин Смит. Отприлика тоа е она што ми текнува сега.
Најдобро не би одвојувал, оти тогаш се` би се свело на Монти Пајтон, Чаплин и сл. Мислам дека комедијата како жанр многу повеќе се реализирала на телевизија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom