Најдобри голови и изведувачи на слободни

• Креатор на темата Креатор на темата SVER4e
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар изведувач на слободни удари

• Бекам-Реал Мадрид

Гласови: 41 17,2%
  • Роналдињо-Барселона

Гласови: 19 8,0%
  • Накамура-Селтик

Гласови: 6 2,5%
  • Жунињо-Лион

Гласови: 91 38,2%
  • Роберто Карлос-Реал Мадрид

Гласови: 16 6,7%
  • Некој друг (кој?)

Гласови: 65 27,3%

• Вкупно гласачи
    238
Јunihno е многу добар од слободни удари , оти и кога нафрлува гледа топката накај гол да оди и тоа доста силно и со техника ја шутира , така да ако никој со глава или евентуално со нога не ја удри топката и голманот не ја фати ке заврши во гол :vozbud:

porano mihajlovic,ama covekot sutira mn prosto na eden nacin site golovi.a Juninho majsotiste kako nego udar nema nikoj suv list odi 2 nad gol i odednas pagja u gol toa e majstorija

Мадридски пристрасен хомосекшуал :)

Шеќероски, ФК Охрид генерација 96-та ти е најдобриот егзекутор на слободњаци бре...

За мене најдобар изведувач на слободни удари е убедливо ЖУНИЊО:zver:

Полека но сигурно...и Снајдер се приклучува во најдобрите изведувачи на слободни удари.

Според мене најдобар е Синиша Михајловиќ. Онаа левана му е како топ. има многу силен и многу прецизен шут. Алал да му е

мислам дека е Жунињо, па и според анкетата се докажува тоа, а сепак Жунињо го потврдува тоа со последниот гол од слободен удар на натпреварот Мец - Лион 1-5.
Слободниот удар на Жунињо. :)

abe site sega vikate JUNINHO JUNINHO a da ve prasase coek pred 5 god koj e toj nikoj nemase da znajte
zato ce recite david beckham toj sekogas ce bidi najak vo slobodni udari sea samo so si ostare coeko inace Ricardo Quaresma e dobar igras za slobodni zaedno so Simao

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom