Најдобри голови и изведувачи на слободни

• Креатор на темата Креатор на темата SVER4e
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар изведувач на слободни удари

• Бекам-Реал Мадрид

Гласови: 41 17,2%
  • Роналдињо-Барселона

Гласови: 19 8,0%
  • Накамура-Селтик

Гласови: 6 2,5%
  • Жунињо-Лион

Гласови: 91 38,2%
  • Роберто Карлос-Реал Мадрид

Гласови: 16 6,7%
  • Некој друг (кој?)

Гласови: 65 27,3%

• Вкупно гласачи
    238
Definitivno najdobar gol od sloboden ima dadeno Roberto carlos na eden turnir na velikanite sto se odrzuvase i toa protiv Italija. Mecot zavrsi 3-3 ako vi teknuva. A mnogu finta beshe i na Mario Basler vo finaleto na Liga na sampioni protiv Mancester.

Еееее викендов какви голови паднаа од слободен удар :vozbud:

Џерард, Пирло и Дел Пиеро ...

ne pamtam nekoj dobar gol ama znam deka zuninjo,ronaldinjo i malce gerard se caroj za to:vozbud:

Најдобар до сега е овој на Жунињо што и го бапна вчера на Барселона од околу 40 метри.

Најдобар до сега е овој на Жунињо што и го бапна вчера на Барселона од околу 40 метри.
Jaс не би играл така:wink:
Многу подобар гол од Жунињо беше тој против Реал пред 2 години:helou:

Definitivno najdobar gol od sloboden ima dadeno Roberto carlos na eden turnir na velikanite sto se odrzuvase i toa protiv Italija. Mecot zavrsi 3-3 ako vi teknuva. A mnogu finta beshe i na Mario Basler vo finaleto na Liga na sampioni protiv Mancester.

Мислам дека беше против Франција, ама не е битно, тој е турнирот и голот беше фантастичен. Мислам дека од тогаш сите научија кој е Роберто Карлос, до тогаш не беше толку популарен

Исто голот што Хаман му го даде на Дејвид Симан на последниот натпревар на стариот Вембли, помеѓу Англија и Германија, кога шутираше од подалечната околина на Лондон :-)

[MEDIA]http://uk.youtube.com/watch?v=Vi2zjG_d6oQ[/MEDIA]
:zver:

ми се допаѓа на К.Роналдо голот кој му го даде на тимот на Европа на ревијалниот натпревар на Олд Трафорд од 35 метри. А одличен е и на Р.Карлос. Онакво ефе нема да се повтори!

SPORED MENE MISLAM DEKA NAJDOBAR GOL OS SLOBODEN UDAR IMA DAENO CRISTIANO RONALDO PROTIV SPORTING! THAT BOY RONALDO:zver: :cds:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom