Најдобра верзија на PES

• Креатор на темата Креатор на темата Chiksy^
  • Време на започнување Време на започнување
2013 и 2010 според мене се најдобри.
Ма да имаат по некои недостатоци али поминуваат.
На 10-та ептен лесно се дриблаше се сеќавам другар ми играше со Милан. Кака беше ненормално јако напраен од гол во гол влегуваше со него, исто комплекси имав и од Ето. :icon_mrgr:

На оваа премногу иритираат тру пасовите, од ништо се ствара шанса, ај да се направи претходно некоја акција пак и пак.
Се дешава некој што 2,3 пати седнал да ја игра да загубам али ок е ќе се преживее. :)

Пес беше добра и на сони 1 конзолата, иако тогаш не беше многу рекламирана/позната пред се заради фифата. Инаку ПЕС 3 и 4 беа добри изданија, петтиот дел според мене, и не ми беше интересен, незнам зошто... и потоа... кога излезе ПЕС 6... леле човече, дркање на големо. Најдобрата фудбалска игра некогаш направена. Анри, Адриано, Роналдињо, Карлос како бек... па човече незапирливи беа, дај им ја топката на нив, и трчај низ цел терен како коњ. Давање на голови од пола терен со одбрамбени играчи... :cuc: Знам ПЕС 6 имаше најмногу Класик играчи, и можеше слободно да направиш неколку Класик тимови од нив (y). Јас направив со тешки маки, и сега ми се сочувани Classic Juventus, Classic Milan, Classic Inter, Classic Man. United, Bayern, Ajax, Arsenal, Chelsea, Real, Barcelona итн... ги имам многу.
Потоа излезе 2008, какво големо разочарување од епски размери, посебно за оние гејмери што ја играа играта на компјутер. Преголем шок, ќе изиграш еден натпревар, и одма се префрлаш на шеската. Понатамошните верзии добри беа, полека се навикнувавме на гејмплејот, ама никоја од серијаливе не ми оставиле впечаток како шеската. Дефинитивно таа е на врвот :cuc: , останатите не се битни

П.С.

1zq8r5d.jpg

:P

зашто на сони 2ка е иста без разлика дали е пес 2010 / 2011 пес 2012 13.. и тако даље а сони 2ка највеќе се игра сеуште и затоа е и најиграна далеку е од најдобра играта

Повеќето сум сигурен дека ја игравме на ПЦ играта...

Пес беше добра и на сони 1 конзолата, иако тогаш не беше многу рекламирана/позната пред се заради фифата.
коа ќе го видам гејмплејов и ќе го споредам со денешниов ми се плаче :( брз течен без непотребни глупости како тоа енергијата за додавање итн...

а кој е најнов пач за ПЕС 06?

За PES6 често ислегуваат разноразни пачеви, па тешко е да се наже кој е најнов.
Најпопуларен кај нас е Shollym, но јас повеќе го сакам Deemaz & Villa.
Иако е од 2012, сеуште играм на тој. За новата сезона најавија нов пач, па ќе видиме каков ќе биде тој :)

За PES6 често ислегуваат разноразни пачеви, па тешко е да се наже кој е најнов.
Најпопуларен кај нас е Shollym, но јас повеќе го сакам Deemaz & Villa.
Иако е од 2012, сеуште играм на тој. За новата сезона најавија нов пач, па ќе видиме каков ќе биде тој :)

na Shollym od koja god se igracite i na Deemaz & Villa od koja se? ako mozit link da mi dajs i da mi kazis kako da go install patchot poso ne sum bas upaten.. i use neso, na PES 2010 koj e najnov patch?

Како најмногу сме ја играле баш сите? Нешто немало 7ца или што е фората? Си имаше ПЕС и после ама таа беше најдобар, и не го викаме тоа само ние на форумов, туку е тоа веќе глобално.

PES 7 немаше баш. :)

Отидоа на PES 2008. Инаку најдобра според мене 2008-мицата, чисто ради најголеми иновации што воведе. Нека искочи демото за 2014, верувам ќе ги згази сите...

Отидоа на PES 2008. Инаку најдобра според мене 2008-мицата, чисто ради најголеми иновации што воведе. Нека искочи демото за 2014, верувам ќе ги згази сите...

Potato-potato....Нема логика вака напишано но ок, се разбираме.

na Shollym od koja god se igracite i na Deemaz & Villa od koja se? ako mozit link da mi dajs i da mi kazis kako da go install patchot poso ne sum bas upaten.. i use neso, na PES 2010 koj e najnov patch?

Shollym и Deemaz & Villa речиси секоја година прават нов пач. Така што од која година сакаш, од таа ќе ти бидат играчите :D
Deemaz & Villa ја пропуштија сезоната 2012/13 (последнава)...

Shollym имаат пач 2013, но линкови забрането е да се постираат.
Користи гугл, или на фан пејџот на фејсбук ќе најдеш линк за симнување и упатство за инсталирање

За PES2010 незнам да ти одговорам.
Мислам дека имаше еден "Smoke" пач, но не сум баш сигурен

Точно. Имаа многу промени во 2008, но добија многу негативни коментари за нив.
Се навикнавме на 6ката и оваа ни дојде како сосема друга игра, а не ПЕС.

Дефинитивно 12 и 13 се шит. 14 како шо гледам ке биде страшна ... вистинска еволуција во фудбалските игри

Дефинитивно 12 и 13 се шит. 14 како шо гледам ке биде страшна ... вистинска еволуција во фудбалските игри

Истиот муабет беше за 11, 12 па и пес 13 :)

Иначе дефинитивно ПЕС 2009, после него 06.

Да објасни некој зошто ПЕС 06. Тоа што можеше со штопер да издриблаш до противнички гол па ви било интересно или ?

Мене ПЕС 6 ми е во срце, имам изиграно преку 20 сезони на Мастер Лига. Во споредба со денешниве е сосема различна, како што пиша некој погоре не треба да се споредуваат.
Но од новите варијанти што ги направија кои почнаа на ФИФА да наликуваат мислам дека последнава е најдобра, мана е што ретко паѓаат од слободни и од далеку голови, на 6ката се растурав од слободни :D
--- надополнето: 7 август 2013 во 01:22 ---
Да објасни некој зошто ПЕС 06. Тоа што можеше со штопер да издриблаш до противнички гол па ви било интересно или ?

Не беше до толку таа де имаше и бетер сокери за таа работа, мада можеше да дриблаш доста и на оваа. Али најголемиот фејл беше што би трчање стално ако го закочиш твојот или го вратиш назад, противничкиот леташе ко мрсул и автоматски одма имаш чиста позиција за нафрлање :)

На 13 се навикнав незаменлива ми е, 12 после кршење на рачката ја избришав и повеќе никогаш не ја инсталирав ( цимер ми со реал имаше можност со Касиљас со топка во празно во мој 16-ник да го најде Бензема и да даде гол, а при тоа моите да стојат како дрва додека топката проаѓа до нив) 11 солидно, 10 никаква, пас во празно до некое крило нафрлена топка и Дрогба редовно гол даваше со Челси, како и да е 6 беше револуција во тоа време, но мислам дека 13 досега е незаменлива, е сега има и таа недостатоци со некои оцени на играчи али се средува со пач, како ид а е навлечен сум на играва од мали нозе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom