Најдобра стратегија

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
abe i ja sea pocnav da ja igram Hearts of iron 2 Doomsday.
so Vichy France I so Italy rastur praam

Neznam dali ste ja igrale,ama vredi da ja probate igrata.Strategija Medieval II Total War.Zakon igra!:toe:

ja i taa sum ja probal 8 gb e na 2 DVD ja igram na high graphics !!!!
taa e neso kako rome total war i site dr od total war serialot
se desava u sreden vek do renesansa(zoso mozes da kupis puskadzii).

Туу, а баш мислев некој викенд да свртиме една партија од 6-7 саати.. :pos:
Наредно лето, и така не верувам некогаш да остари играва..

Нажалост се` уште немам асален интернет (цел месец ги чекам оние од no.net) а многу би сакал да свртиме некоја партија, еве полека се наоѓаат и други играчи (пр. Димо Фиреро :)). А играва не старее, не се секирај, интересна ми е исто толку колку и пред 3 години, дури и подобра (е ги поправија повеќето багови де) :pos2:

Па подобро нешто од Command & Conquer серијалот има ли? Според мене нема. Секоја игра што им излегла е закон. Варкрафт точно дека се игра највеќе на интернет ама тоа е поради ДОТА(што јас лично таа мапа не ја сметам ни малку за стратешка)

Моментално според мене најдобра е [SIZE=-1]Civilization IV, вклучувајќи ги секако и Warlords и Beyond The Sword.
[/SIZE]

abe site strategii se interesni be. ja igram i turn based i rts i se mi e interesno ama najinteresni se tie od WW2

hanzo koa ke zemes bolje internet da izigrame edna partija !

Те лаже, најглупа според мене, како да играм цртан филм, некако иц не ми е сериозна
епа тогаш моја грешка. Ама ако ке симнам ке ја играм па ке ти кажам дали е добра:)

Comand & Conquer и Medieaval 2 total war според мене закон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom