Најдобра стратегија

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Civilization najdobra strategija :). Od prviot do posledniot del. Posle toa Age of empires2. (poveke gi sakam turn base igrite)

Епа според мене најзакон од овие игри е command and conquer Generals(zero hour) и најновата што е на џенералс Supreme Commander...Играта е стварно закон(Supreme Commander)
самата инсталација е 6 гб...графиката е луда,има многу интересни оружја и т н..

commandos celiot serial ima mislenje za do ludnica da go dovedat covekot

Епа според мене најзакон од овие игри е command and conquer Generals(zero hour) и најновата што е на џенералс Supreme Commander...Играта е стварно закон(Supreme Commander)
самата инсталација е 6 гб...графиката е луда,има многу интересни оружја и т н..

Ова е посебна игра нема везе со Џенералс

Иначе јас колку што сум приметил во C&C финтата е tank-rush односно нема некоја посебна тактика додека во игри како Starcraft и Warcraft секоја едница има контра и може да се среди и се е тактички :)

Command & Conquer , Warcraft III (so Frozen Throne) zakon se tie dve igri :D

yo my nigga

Najdobri strategii se "The Battle for Middle-Earth" i "Company of Heroes"!!!!!

Najdobra za mene e Warhammer - Dawn of War - Dark Crusade...
Ima li nekoj drug sto ja igra, da se resime? =)

Najdobra e Comand&Conquer Generals no ke ve molam ako moze da mi dade CD KEY EXE . Bezmislenje mu davam reputacija ( serizono ke ve molam)

Добро бе, на никој не му текна на Hearts of Iron II? Има повеќе думање од сите C&C и на нив слични заедно. Па нели тоа е целта на стратегиите, подмачкување на умот :D

Commandos 2 и 3 се најбоље!

Добро бе, на никој не му текна на Hearts of Iron II? Има повеќе думање од сите C&C и на нив слични заедно. Па нели тоа е целта на стратегиите, подмачкување на умот :D

Ти си единствениот (освен јас) што воопшто знае дека постои играва. Упм, колку месеци имам утепано играјќи..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom