- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
BLOPS 2
Туку дај нешто поопширно кажете, ова она, вака така.
Туку дај нешто поопширно кажете, ова она, вака така.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BF3, Far Cry 3.
Ја пропуштив затоа што до сега излегоа 4 пача за неа и уште не е средена. За Max Payne 3 и Hitman Absolution излегоа 2 пача и не закрпуваа нешто големо туку ситници (на Max Payne 3 највеќе multiplayer-от). А.к.а рс портовите беа одлични уште од излегување.Far Cry 3 незнам како си можел да ја пропуштиш,таа е за 5 класи подобра и од Max Payne 3 и Hitman,а сум ги свртел и трите така да моја препорака ти е што поскоро да почнеш да ја играш,во однос на графика,звук,гемплеј тоа е најдобриот first person shooter што излегол до сега,дефинитивно мој број еден фаворит за оваа година.
1. Spec Op: The Line
2. Dishonored
3. Far Cry 3
Споредба има оти ние сепак правиме муабет за игра без разлика во која група спаѓа.Прост пример ти е game of the year awards кој се одржува секоја година,таму не прават поделба на групи и подгрупи туку сите игри без разлика од жанрот fps,third person,action adventure и нивните подгрупи сите тие влегуваат во изборот за најдобра игра на годината,значи за игра на годината правам муабет и од тука ние не правиме споредба мегу филм и игра за да викаш дека нема споредба,туку правиме споредба мегу игри без разлика од жанрот игра си е игра и има такви што ти се свиѓаат што ти оставиле добар впечаток и такви што не ти се свиѓаат не ти оставиле добар впечаток.Ја пропуштив затоа што до сега излегоа 4 пача за неа и уште не е средена. За Max Payne 3 и Hitman Absolution излегоа 2 пача и не закрпуваа нешто големо туку ситници (на Max Payne 3 највеќе multiplayer-от). А.к.а рс портовите беа одлични уште од излегување.
И многу мрзам споредби од типот "5 класи подобра" кога везе немаат 2ве со Far Cry 3. Far Cry 3 може да се споредува со игри од типот на Crysis, Just Cause 2, TeS серијалот итн....
Исто така играва не е и нема ни да биде најдобриот fps што излегол до сега затоа што сеуште постои Half-Life 2.
btw, иако BF3 е од лани, Close Quarters и Aftermath вреди да се спомнат како супер одлични DLC-а и доста подобри од некои останати игри што излегоа годинава (као Black Ops 2 на пример).