Најдобра игра на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Kocka
  • Време на започнување Време на започнување
half-life-2.jpg

mortalkombatbychamakoso_2.jpg

хммм , мулти-плеј игра... Херос Оф Неверт (ХоН) , сингле-плеј... Гта СанАндреас... Quake,

Имаше многу слична ваква тема... Еве ја [thread=9545]Најдобра игра на сите времиња[/thread]

Иначе, Beyond Good and Evil на францускиот Ubisoft. И најдобра и најимпресивна и нај сѐ. Моќна игра со моќно име.
Штета што не станала популарна, најмногу заради лошо (не)рекламирање. Море и тема ќе и отворам деновиве.

Имаше многу слична ваква тема... Еве ја [thread=9545]Најдобра игра на сите времиња[/thread]

Иначе, Beyond Good and Evil на францускиот Ubisoft. И најдобра и најимпресивна и нај сѐ. Моќна игра со моќно име.
Штета што не станала популарна, најмногу заради лошо (не)рекламирање. Море и тема ќе и отворам деновиве.

Сега ја ѕирнав страницата на играта...... има потпис од некој хакер.... :vozbud::vozbud:....блокирана е...

Сега ја ѕирнав страницата на играта...... има потпис од некој хакер.... :vozbud::vozbud:....блокирана е...

Хаха, Убисофт ѕверој. Допиши /us -> http://www.beyondgoodevil.com/us/
А кој се IRIS Network и HillyanNews ќе видиш во играта.

Who is our enemy?
Who controls our minds?
...

Тешки политики е приказната во играва.

Total War-Turn Based
World in Conflict-RTS.
Red Dead Redemption-Оpen World
Battlefield- FPS
Fifa- Sports

Поради тоа што темава нема јасно дефинирани критериуми за тоа што некоја игра ја прави "(нај)импресивна", и со оглед на тоа што мислењата се од ист тип како тие од оваа тема, двете теми ќе бидат споени во една.

Red Alert 2, Warcraft 2, Starcraft 1, Quake 2, Snow Bros, Cadillacs and Dinosaurus, Pang, Top Hunter и тука ќе престанам за да не ме фати носталгија за старите добри времиња и детството.

Поради тоа што темава нема јасно дефинирани критериуми за тоа што некоја игра ја прави "(нај)импресивна", и со оглед на тоа што мислењата се од ист тип како тие од оваа тема, двете теми ќе бидат споени во една.

Се извинувам...јас ја отворив темата Најим... игри, бидејќи не најдов слична тема, така да денес дознав дека има таква тема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom