Најдобра игра на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Kocka
  • Време на започнување Време на започнување

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Spored mene najdobri se World of warcraft najdobar gameplay i najzarazna igra i sekako klasikata i pocetokot na site rpg igri diablo!so mislite spored vas koja e najdobra rpg igra i kazete mislenje za nea!

Мене во спомен како најдобри ќе ми останат игрите од "моето време", односно оние на кој си го трошев целиот џепарлак и парите за ужинка по флиперниците кога бев детиште. Фајнл фајт, Стрит фајтер, Кадилакс енд Дајнсорс, Стрит Хуп...колку ужинки и колку гладувања во школо...

На вас од помладите генерации сега сигурно ви се чинат премногу прости и премногу 2D игрициве, но на нас повозрасните ни имаат оставено траги во младоста :)

Aх, да не ја заборавам и Анриал Турнамент кецот (кога потпораснав) :)

Можда Punisher...ама у последно време дефинитивно GTA: SAn Andreas и PES 5...то бе! :)

Neam pojma...a za RPG igra e Eternal Lends moze na ja znaete ali dobra mi e mene...(sea ja igram:))

pa gta san andreas e dobra se dur ne izbega od gradot se do tamu e dobra gansterska!a posle stanuva dosadna

Aбе ова ги има многу па затоа ќе одам по жарн. За FPS дефинитивно Doom, Duke Nukem и Half-life. Тоа се игрите кои ги направија FPS тоа што се денес. За стратегии Total Annihilation, Age of Empires и Starcraft. За аркадно тркање NFS, a симулации TOCA и Colin McRae Rally. За RPG највероватно Diablo, хорор REsident Evil,а за аркадни како FF, C&D итн појма немам. Е сега нормално денес ова е отидено многу подалеку и има многу одлични игри како Wow, FEAR, HL 2, Doom 3 итн. ама овие денес се такви какви што се благодарение на старите добри (грди) игри

Се сеќавате на Contra за нинтендо?закон игра......

definitivno WoW ( world of warcraft ) najdobra igra napraena do sega i najzarazna hehe kolku pari imam dadeno na ovaa igra cccc ali fala bogu veke ne ja igram ... sovet da ne pocnuvaat da ja igraat mnogu e zarazna cuvaj si gi pariti za da si ja pocastis zenskata ne da gi frlas na wow... !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom