Најдобар скеч од К-15?

• Креатор на темата Креатор на темата SSS-Stolica
  • Време на започнување Време на започнување
со хаџи мајами хаити ???? кога се расправат за јазик како треба да се подготви ? :pos::pos: дечко ти си страшен , а ја му викам батка и ти си страшен :pos::pos::pos::pos:

Ja go baram ovoj nemozam da go najdam ako najde nekoj pls neka pise :D

AHAHHAHAHAHAHAHAH КЕ ПУКНАМ !!! :vozbud::vozbud::vozbud: ЦАЦКО Д БЕСТ !

Не знам,сите се најдобри али веќе ако мора ај нека биде овој...

Трговец...:pos2:

Pred nekoj den gleav edne skec na tv . mile e ohriganec ali raboti kako policaec u skopje . ide kaj cacko da mu se zali i ko ke doe kaj cacko u kancelarija , cacko go tera da pise tekst , polse mile pee neso Vatrenooo Pogledaj me zadni put ... ako znae nekoj link neka dae . mile pee nenormalno :) pesnata se vika Godinama -Ivana Banfic feat. Dino Merlin sea vidov :)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/07-f6zFlL0I&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/07-f6zFlL0I&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

greska

all time najdobar

Да не го има некој скечот кога...миле продава карти за во кино мислам...а цацко доаѓа со женска му да купат карти од миле. Ако некој случајно налета...нека го постира

naj naj mi se koga se praat fraeri tosho, mile i koa rasprvaat za ribi :P

абе дали ви текнува на онај скечот ко ќе бидат во кафана нешто тошо и цацко , прославват нешо, и миле ќе дојди интервју да му прај. И тошо ко ќе му вели на цацко ајде залепи му една на певаљката, овај не бе како така, тошо пак абе залепи му една и станва цацко и му врзва шамар :vozbud::pos2::pos2:.

се отепав од барање никако да го најдам

абе дали ви текнува на онај скечот ко ќе бидат во кафана нешто тошо и цацко , прославват нешо, и миле ќе дојди интервју да му прај. И тошо ко ќе му вели на цацко ајде залепи му една на певаљката, овај не бе како така, тошо пак абе залепи му една и станва цацко и му врзва шамар :vozbud::pos2::pos2:.

се отепав од барање никако да го најдам

:pos::pos: знам за кој викаш , тој го нема на youtube ама добар е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom