Најдобар напаѓач

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар напаѓач на денешницата?

• Тиери Анри

Гласови: 70 16,4%
  • Андреј Шевченко

Гласови: 23 5,4%
  • Алесандро Дел Пиеро

Гласови: 44 10,3%
  • Руд Ван Нистелрој

Гласови: 26 6,1%
  • Раул Гонзалес

Гласови: 13 3,0%
  • Дидие Дрогба

Гласови: 36 8,4%
  • Франческо Тоти

Гласови: 10 2,3%
  • Филипо Инзаги

Гласови: 17 4,0%
  • Вејн Руни

Гласови: 51 11,9%
  • Хавиер Савиола

Гласови: 2 0,5%
  • Ибрахимович

Гласови: 44 10,3%
  • Адриано

Гласови: 5 1,2%
  • Ето

Гласови: 50 11,7%
  • Роналдо

Гласови: 37 8,6%

• Вкупно гласачи
    428
Јас не го потценувам Лева, знам дека вреди но да му дадеме време, предвреме да не му ја ставаме круната на главата а тоа што ти го потценуваш Гомез е смешно покрај многубројните постигнати голови, тоа што не знае финти како Меси не значи ништо, и Нистелрој не знаеше но беше еден од најдобрите 9-ки

чоек јас не реков Левандовски дека е подобар бидејќи прави финти..еве Фалкао прави финти??..нормално дека не ама е најдобар напаѓач моментално..не ги потценувам таквите далеку од тоа но грев е Гомез да го споредиш со Левандовски во секој сегмент..во сите можни фудбалски сегменти..едноставно неспоредливи се

чоек јас не реков Левандовски дека е подобар бидејќи прави финти..еве Фалкао прави финти??..нормално дека не ама е најдобар напаѓач моментално..не ги потценувам таквите далеку од тоа но грев е Гомез да го споредиш со Левандовски во секој сегмент..во сите можни фудбалски сегменти..едноставно неспоредливи се

Толку. Крај. Нема што да продолжуваме да зборуваме. Поздрав.

Не лажи,не кради,не врши прељуба...НЕ ГО СПОРЕДУВАЈ ГОМЕШ СО ЛЕВАНДОСКИ :pos::pos::pos:

Ибрахимович бр.1 потоа следуваат Марио Гомез, Кавани, Фалкао, Хунтелар, Ван Перси...

o_rly_ya_rly_no_wai_by_wolf_dark_moon-d3bbfaq.png

*cough* *cough*

Гомез има страшни статистики бе, само Роналдо и Меси даваат појше голој од него. :D

Еден и единствен е Луиз Назарио де Лима Роналдо!

А моментално најдобра 9-ка е Радамел Фалкао а.к.а Ел Тигре :D

ми се допаѓаат тип на напаѓачи како Ибра, Кавани, Фалкао...

Гол играчи како Роналдо, Анри, Нистелрој, Шевченко, Трезеге и Инзаги, слабо периодов, кога ќе видиш дека најмногу голови даваат играчи кои не се класични напаѓачи. Како класична 9ка најмногу ми се допаѓа играта на Ибрахимовиќ, класичен старомоден напаѓач. Тука некаде е и Фалкао, кој со еден удар гол дава. Гомез ги има предизпозиициите за супер 9ка али мене не ми се свиѓа многу некако, не знам зашот. Левандовски е добар изграч но некако премногу утиња, ја нема онаа клиничка прецизност која се бара од напаѓачите. Ван Перси е многу добар и можеби заедно со Фалкао и Ибра, најдобрите комплетни напаѓачи, барем според мене.

Леле ми се сере кога ќе прочитам дека за најдобри напаѓачи се пишуваат имиња од типот на: Левандовски, Гомез, Вучиниќ и остали....:гомце:

Леле ми се сере кога ќе прочитам дека за најдобри напаѓачи се пишуваат имиња од типот на: Левандовски, Гомез, Вучиниќ и остали....:гомце:

така е бате Бензема и Игуаин се подобри од Левандовски..остај ги другите што пишат

така е бате Бензема и Игуаин се подобри од Левандовски..остај ги другите што пишат
А кој ги спомна Бензема и Игуаин?
Не ми ставај зборови во уста. Реално гледано, МОМЕНТАЛНО на прво место е Фалкао, па 10 празни места па после другите.

Не ми ставај зборови во уста. Реално гледано, МОМЕНТАЛНО на прво место е Фалкао, па 10 празни места па после другите.

никој не негира дека не е на прво место Фалкао туку смешно ми е твоето потценување на Левандовски а моментално зихер фаќа прва постава во Мадриди во било кој друг тим бидејќи човекот е играчиште..сега не знам колку го имаш пратено ама вака според твојте теории и не ми изгледа дека го имаш гледано бидејќи секој кој што го има гледано знае за какво играчиште се работи

Во право си Фалкао 10 празни места па Ибрахимович па после Роналдо и Меси ( во улога нанапаѓачи кои реално не се напаѓачи а постигнуваат повеќе голови од ред други и секоја им чест)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom