Најдобар напаѓач

Кој е најдобар напаѓач на денешницата?

• Тиери Анри

Гласови: 70 16,4%
  • Андреј Шевченко

Гласови: 23 5,4%
  • Алесандро Дел Пиеро

Гласови: 44 10,3%
  • Руд Ван Нистелрој

Гласови: 26 6,1%
  • Раул Гонзалес

Гласови: 13 3,0%
  • Дидие Дрогба

Гласови: 36 8,4%
  • Франческо Тоти

Гласови: 10 2,3%
  • Филипо Инзаги

Гласови: 17 4,0%
  • Вејн Руни

Гласови: 51 11,9%
  • Хавиер Савиола

Гласови: 2 0,5%
  • Ибрахимович

Гласови: 44 10,3%
  • Адриано

Гласови: 5 1,2%
  • Ето

Гласови: 50 11,7%
  • Роналдо

Гласови: 37 8,6%

• Вкупно гласачи
    428

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Моментално: Ибрахимовиќ, Руни, Вучиниќ, Кавани, Ван Перси

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас не го потценувам Лева, знам дека вреди но да му дадеме време, предвреме да не му ја ставаме круната на главата а тоа што ти го потценуваш Гомез е смешно покрај многубројните постигнати голови, тоа што не знае финти како Меси не значи ништо, и Нистелрој не знаеше но беше еден од најдобрите 9-ки
чоек јас не реков Левандовски дека е подобар бидејќи прави финти..еве Фалкао прави финти??..нормално дека не ама е најдобар напаѓач моментално..не ги потценувам таквите далеку од тоа но грев е Гомез да го споредиш со Левандовски во секој сегмент..во сите можни фудбалски сегменти..едноставно неспоредливи се

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.400
чоек јас не реков Левандовски дека е подобар бидејќи прави финти..еве Фалкао прави финти??..нормално дека не ама е најдобар напаѓач моментално..не ги потценувам таквите далеку од тоа но грев е Гомез да го споредиш со Левандовски во секој сегмент..во сите можни фудбалски сегменти..едноставно неспоредливи се
Толку. Крај. Нема што да продолжуваме да зборуваме. Поздрав.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Не лажи,не кради,не врши прељуба...НЕ ГО СПОРЕДУВАЈ ГОМЕШ СО ЛЕВАНДОСКИ :pos::pos::pos:

M

Mario Gómez

Гостин

*cough* *cough*

Гомез има страшни статистики бе, само Роналдо и Меси даваат појше голој од него. :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Еден и единствен е Луиз Назарио де Лима Роналдо!

А моментално најдобра 9-ка е Радамел Фалкао а.к.а Ел Тигре :D

Ф

Фил Ајви

Гостин
ми се допаѓаат тип на напаѓачи како Ибра, Кавани, Фалкао...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Гол играчи како Роналдо, Анри, Нистелрој, Шевченко, Трезеге и Инзаги, слабо периодов, кога ќе видиш дека најмногу голови даваат играчи кои не се класични напаѓачи. Како класична 9ка најмногу ми се допаѓа играта на Ибрахимовиќ, класичен старомоден напаѓач. Тука некаде е и Фалкао, кој со еден удар гол дава. Гомез ги има предизпозиициите за супер 9ка али мене не ми се свиѓа многу некако, не знам зашот. Левандовски е добар изграч но некако премногу утиња, ја нема онаа клиничка прецизност која се бара од напаѓачите. Ван Перси е многу добар и можеби заедно со Фалкао и Ибра, најдобрите комплетни напаѓачи, барем според мене.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Леле ми се сере кога ќе прочитам дека за најдобри напаѓачи се пишуваат имиња од типот на: Левандовски, Гомез, Вучиниќ и остали....:гомце:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Леле ми се сере кога ќе прочитам дека за најдобри напаѓачи се пишуваат имиња од типот на: Левандовски, Гомез, Вучиниќ и остали....:гомце:
така е бате Бензема и Игуаин се подобри од Левандовски..остај ги другите што пишат

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
така е бате Бензема и Игуаин се подобри од Левандовски..остај ги другите што пишат
А кој ги спомна Бензема и Игуаин?
Не ми ставај зборови во уста. Реално гледано, МОМЕНТАЛНО на прво место е Фалкао, па 10 празни места па после другите.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не ми ставај зборови во уста. Реално гледано, МОМЕНТАЛНО на прво место е Фалкао, па 10 празни места па после другите.
никој не негира дека не е на прво место Фалкао туку смешно ми е твоето потценување на Левандовски а моментално зихер фаќа прва постава во Мадриди во било кој друг тим бидејќи човекот е играчиште..сега не знам колку го имаш пратено ама вака според твојте теории и не ми изгледа дека го имаш гледано бидејќи секој кој што го има гледано знае за какво играчиште се работи

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Во право си Фалкао 10 празни места па Ибрахимович па после Роналдо и Меси ( во улога нанапаѓачи кои реално не се напаѓачи а постигнуваат повеќе голови од ред други и секоја им чест)

Kajgana Shop

На врв Bottom