чоек јас не реков Левандовски дека е подобар бидејќи прави финти..еве Фалкао прави финти??..нормално дека не ама е најдобар напаѓач моментално..не ги потценувам таквите далеку од тоа но грев е Гомез да го споредиш со Левандовски во секој сегмент..во сите можни фудбалски сегменти..едноставно неспоредливи сеЈас не го потценувам Лева, знам дека вреди но да му дадеме време, предвреме да не му ја ставаме круната на главата а тоа што ти го потценуваш Гомез е смешно покрај многубројните постигнати голови, тоа што не знае финти како Меси не значи ништо, и Нистелрој не знаеше но беше еден од најдобрите 9-ки
Толку. Крај. Нема што да продолжуваме да зборуваме. Поздрав.чоек јас не реков Левандовски дека е подобар бидејќи прави финти..еве Фалкао прави финти??..нормално дека не ама е најдобар напаѓач моментално..не ги потценувам таквите далеку од тоа но грев е Гомез да го споредиш со Левандовски во секој сегмент..во сите можни фудбалски сегменти..едноставно неспоредливи се
Не лажи,не кради,не врши прељуба...НЕ ГО СПОРЕДУВАЈ ГОМЕШ СО ЛЕВАНДОСКИчоек јас не реков Левандовски дека е подобар бидејќи прави финти..еве Фалкао прави финти??..нормално дека не ама е најдобар напаѓач моментално..не ги потценувам таквите далеку од тоа но грев е Гомез да го споредиш со Левандовски во секој сегмент..во сите можни фудбалски сегменти..едноставно неспоредливи се
Ибрахимович бр.1 потоа следуваат Марио Гомез, Кавани, Фалкао, Хунтелар, Ван Перси...
така е бате Бензема и Игуаин се подобри од Левандовски..остај ги другите што пишатЛеле ми се сере кога ќе прочитам дека за најдобри напаѓачи се пишуваат имиња од типот на: Левандовски, Гомез, Вучиниќ и остали....![]()
А кој ги спомна Бензема и Игуаин?така е бате Бензема и Игуаин се подобри од Левандовски..остај ги другите што пишат
никој не негира дека не е на прво место Фалкао туку смешно ми е твоето потценување на Левандовски а моментално зихер фаќа прва постава во Мадриди во било кој друг тим бидејќи човекот е играчиште..сега не знам колку го имаш пратено ама вака според твојте теории и не ми изгледа дека го имаш гледано бидејќи секој кој што го има гледано знае за какво играчиште се работиА кој ги спомна Бензема и Игуаин?
Не ми ставај зборови во уста. Реално гледано, МОМЕНТАЛНО на прво место е Фалкао, па 10 празни места па после другите.
Во право си Фалкао 10 празни места па Ибрахимович па после Роналдо и Меси ( во улога нанапаѓачи кои реално не се напаѓачи а постигнуваат повеќе голови од ред други и секоја им чест)А кој ги спомна Бензема и Игуаин?
Не ми ставај зборови во уста. Реално гледано, МОМЕНТАЛНО на прво место е Фалкао, па 10 празни места па после другите.