Најдобар Македонски Бенд!

• Креатор на темата Креатор на темата Sinisa
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар Македонски Бенд

• Мизар

Гласови: 45 11,5%
  • Леб и Сол

Гласови: 128 32,7%
  • Суперхикс

Гласови: 93 23,8%
  • Архангел

Гласови: 77 19,7%
  • Анастасија

Гласови: 13 3,3%
  • Кисмет

Гласови: 0 0,0%
  • Two Sides

Гласови: 4 1,0%
  • Suns

Гласови: 1 0,3%
  • Чиста околина

Гласови: 25 6,4%
  • Бадминтонс

Гласови: 5 1,3%

• Вкупно гласачи
    391
pa samo sto dojdov od dojdi veslaj festivalot struga...i imase eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepten dobri bendoj. sekoja vecer imase po nesto sto ja praese vecerta.
ko gi slusnav Aeon Arcanum i Lelek vo zivo si rekov ovie se najdobrite vo makedonija... ona dozivuvanje ko gi slusav...to ne se opisvit. iako lelek prv pat gi slusam a od arcanum samo edna pesna imav slusnato

Суперхикс дефинитивно!

Шо сте стаиле бреее
само легијааааааааа
една лјубов легија најболје бенд група и екипа у и нааадвор од балканов:back:

Чиста Околина! Поштуем! Браво на тој/таа што му/и текнало да ги стави! :)

Леб и сол Паркети Мизар Суперхикс

ОК! ДАдов глас на леб и Сол затоа што мене ми се бендисуваат, а не затоа што мислам дека се најдобри!
Зошто не мислам дека се најдобри?
Ајде еден нека ми каже зошто мисли дета ,,тој и тој бенд,, е најдобар?
Кои се тие параметри што одредуваат ТОЧНО дека некој бенд е подобар од друг?
Можеби некои имаат подобар вокал, други подобар композитор, трети имаат подобар менаџер....значи тоа зависи од многу работи.... и немора да значи дека најдобар бенд е тој што е најпопуларен, можеби постои бенд кој што сега засега свири по гаражи без никаква продукција позади него, па да има подобри квалитети од некој популарен.......
Затоа за нешто може да се каже дека повеќе ни се допаѓа од друго нешто, но никогаш неможе да се каже дека е подобро...(барем кога станува збор за музика)

Yudhishtira.....:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Се зезам...

Суперхикс и Леб и Сол, Чиста, САФ, Deddicated For Life, Smut,

And last but not least.....

(Ѕ)ВЕРКААААААААААА

САФ и Дедикејтед едно до друго:)
Ова беше интересно
хахаха

Па супер бе, дечкото си има широки видици:P. Еве од мене омилени, хм...Нихилист и Мост Вантед:wink:

site sto se vkluceni za anketiranje se dobri no ste gi zaboravile legijata, mosaique i bambiks hehehe inace megju arhangel i leb i sol edvaj se odluciv za arhangel posle edna dolga partija na kooo mpa niii jaaa :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom