Најдобар кошаркар во Македонската лига оваа сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар кошаркар во Македонската-Космофон лига оваа сезона

• Бошко Јовович

Гласови: 0 0,0%
  • Тони Грнчаров

• Перо Блажевски

• Ѓорѓи Талевски

• Василис Кицулис

• Вкупно гласачи
    21
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа ај што сите направија и ја ке напраам
МЗТ-ЈАНЕ ПЕТРОВСКИ 3 гласа за сеа:helou:
Фершпед-Димче Тасовски
Вардар Осигурување-Перо Блажевски(Карлос Морбан)
Пелистер-Бошко Јововиќ
Фени-Александар Пауновиќ
тие се според мене најдобрите

Eхеееј, чекајте малце!:)
Идејава ми беше сите фанови да номинираат по еден играч, се разбира од клубот чии фанови се, образложено нели, па потоа ќе обесам една анкета горе, и ќе си гласаме. Бива?

Струмикс напиша:
Идејава ми беше сите фанови да номинираат по еден играч, се разбира од клубот чии фанови се, образложено нели, па потоа ќе обесам една анкета горе, и ќе си гласаме. Бива?
od mene jane petrovski :zlo:

Струмикс напиша:
Е ајде де Јане Петровски предложен од фановите на Мзт(аеродромка,Радикал Бој,Итар Пејо,Билла Бонг)to e to

Јас сум за Кицулис, од Струмица 2005, бидејки сметам, како што рече Радикал all round играч, смирен во клучните моменти, и, несомнено, еден од оние кои ја носат играта на тимот на Струмица 2005. Се двоумев помеѓу Богоев и него, но сепак, Кицулис.
Ако се согласуваат и останатите фанови на Струмица, Кицулис е „наш” кандидат.

Струмикс напиша:
Јас сум за Кицулис, од Струмица 2005, бидејки сметам, како што рече Радикал all round играч, смирен во клучните моменти, и, несомнено, еден од оние кои ја носат играта на тимот на Струмица 2005. Се двоумев помеѓу Богоев и него, но сепак, Кицулис.
Ако се согласуваат и останатите фанови на Струмица, Кицулис е „наш” кандидат.
epa ti staj gi ovie predlozi i taka ovie se najdobrite igraci od site ekipi pa posle koj za kogo si glasa!!!!! moze taka ?

aerodromka напиша:
epa ti staj gi ovie predlozi i taka ovie se najdobrite igraci od site ekipi pa posle koj za kogo si glasa!!!!! moze taka ?

Ако де, да почекаме уште мислењето на Пелистерци, да не кажат им „местиме“ :), па ќе ставиме една анкета.

Струмикс напиша:
Ако де, да почекаме уште мислењето на Пелистерци, да не кажат им „местиме“ :), па ќе ставиме една анкета.
cekaj gi stvarno ke se bunat posle toa koj ke gi cita :)

Струмикс те подрзувам за Китцулис и јас сум фан на СТРУМИЦА 2005.

iLe напиша:
Струмикс те подрзувам за Китцулис и јас сум фан на СТРУМИЦА 2005.
kitculis da ne ima dobieno denes sto ne mu ide sramota e ova ej topka ne moze da prenese pokraj bliznacive :tapp:

aerodromka напиша:
kitculis da ne ima dobieno denes sto ne mu ide sramota e ova ej topka ne moze da prenese pokraj bliznacive :tapp:
Епа тоа е или не му е денот или толку е добар:smir:

Billa Bong напиша:
Епа тоа е или не му е денот или толку е добар:smir:
лош играч би давал по 17 коша просечно у лигата?
и да... би имал постигнато најмногу коша на натпревар?:baeh:
едит

еве ги пелистерци кој ги бараше клавај струмикс таму Бошко THE MEN. само тој е чоек во пелистер сите другите не се луѓе, леблебии се.

ne go znaete БОШКО ЈОВОВИЌ???!!!???
какво објаснување ако го гледаше натпреварот вчера со ФЕРШПЕД, виде дека е најдобар кажи ми ти друг центар прецизен колку него кој е ѕвер под кошот а годи и по 5 тројки на утакмица, досега ги има 55 во сезоната

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom