Најдобар кошаркар во Македонската лига оваа сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар кошаркар во Македонската-Космофон лига оваа сезона

• Бошко Јовович

Гласови: 0 0,0%
  • Тони Грнчаров

• Перо Блажевски

• Ѓорѓи Талевски

• Василис Кицулис

• Вкупно гласачи
    21
Статус
Затворена за нови мислења.
iLe напиша:
Jas pamtam ubavo i vonka koga izlevaa Gastarski bese ja zemal negovata trenerka br. 10 i jas mu vikam sto si mu zemal na jane brojkata ne si kako nego i nemozas da bides nikoj pat i poglednuva si brojkata vika ee jane sum ja zemal tvojta a jas pred site go zasramiv :D. Prasaj go bas Radical Boy ako se znaes so Gastarski .

Момак те заебавал Димче. Димче носел број 10 од секогаш кога бил во Мзт. Јане е 6ка

Radical Boy напиша:
Момак те заебавал Димче. Димче носел број 10 од секогаш кога бил во Мзт. Јане е 6ка
Dobro de sum zgresil ama ubavo pamtam deka im bea smeseni brojkite prasaj bas :)

Јас сум најдобар :)

Гоцевски е најдобар според мене:toe: :zver:

Би предложил нешто, ако е можно:
Фановите на сите тимови кои постираат на овие теми, да предложат по еден кандидат, да го аргументираат својот предлог, па да поставиме една анкета? Што велите? И, да се обидеме да бидеме спортисти, а не навивачи, да оцениме реално.

Струмикс напиша:
Би предложил нешто, ако е можно:
Фановите на сите тимови кои постираат на овие теми, да предложат по еден кандидат, да го аргументираат својот предлог, па да поставиме една анкета? Што велите? И, да се обидеме да бидеме спортисти, а не навивачи, да оцениме реално.
Да да може ја мислам дека од Мзт треба да биде предложен Јане Петровски :helou:

Образложи, Била Бонг, нека секој кој ќе сака да гласа види за што профил станува збор...

Па вака мислам дека треба Јане Петровски зошто?
Па вака скоро на секој натпревар дава по 20 поени и више просек му е негде 20 поени по натпревар(не ме држете за збор)потоа тој заедно со Ѓорѓи Талески се главните играчи на Мзт,кога Талевски беше повреден тој на тие 2-3 натпревари постигна 20-24 поени без речиси никаква помош од соиграчите и за крај неколку пати беше најдобар со највеќе постигнати поени на меч:helou:

Добро, Била...МЗТ има предлог, со кој верувам ќе се согласат и другите нивни фанови. Чекам од другите клубови...

Струмикс напиша:
Добро, Била...МЗТ има предлог, со кој верувам ќе се согласат и другите нивни фанови. Чекам од другите клубови...
i jas sum jane ali mislam deka i talevski treba da se stavi tuka posto i on ima mnogu golem udel vo mzt skopje

-od rabotnicki-dimce tasovski (vcera vidovme zasto)
-od strumica-toni grncaron(komsija mi e zaradi toa :zver: )

-od pelister sami neka si kazat ne se mesam ke me iskaraat :toe:

-od vardar pero blazevski (posto vo mnogu teski situacii on ja prezimase cela igra, i baska da ne gi zaboravime slobodnite so real madtid :vozbud: )

-od feni neznam tie mi se tapa nekako :toe:

pozzzzzzzzzz :helou:

aerodromka напиша:
i jas sum jane ali mislam deka i talevski treba da se stavi tuka posto i on ima mnogu golem udel vo mzt skopje

-od rabotnicki-dimce tasovski (vcera vidovme zasto)
-od strumica-toni grncaron(komsija mi e zaradi toa :zver: )

-od pelister sami neka si kazat ne se mesam ke me iskaraat :toe:

-od vardar pero blazevski (posto vo mnogu teski situacii on ja prezimase cela igra, i baska da ne gi zaboravime slobodnite so real madtid :vozbud: )

-od feni neznam tie mi se tapa nekako :toe:

pozzzzzzzzzz :helou:
Абе остај ти од другите клубови они нека си изберат ние си избравме Јане ке биде тука така да нема потреба други да предложувамеto e to

Billa Bong напиша:
Абе остај ти од другите клубови они нека си изберат ние си избравме Јане ке биде тука така да нема потреба други да предложувамеto e to
ja samo realno gi gledam rabotite i davam predlozi moj koj ne vikam deka treba da bidat prifateni :toe:

Од Мзт - Петровски дефинитивно

Работнички - Тасовски (иако имаше и катастрофални утакмици сезонава)

Струмица - Кицулис - all round играч

Пелистер - Миљковиќ (мислам, 10ката со лошата фаца)

Фени - неможе да им најдобар

Вардар - Перо Блажевски

Radical Boy напиша:
Од Мзт - Петровски дефинитивно

Работнички - Тасовски (иако имаше и катастрофални утакмици сезонава)

Струмица - Кицулис - all round играч

Пелистер - Миљковиќ (мислам, 10ката со лошата фаца)

Фени - неможе да им најдобар

Вардар - Перо Блажевски
tuka sme so razmisluvanjata :helou: :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom