Најдобар кошаркар во Македонската лига оваа сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар кошаркар во Македонската-Космофон лига оваа сезона

• Бошко Јовович

Гласови: 0 0,0%
  • Тони Грнчаров

• Перо Блажевски

• Ѓорѓи Талевски

• Василис Кицулис

• Вкупно гласачи
    21
Статус
Затворена за нови мислења.
Јове, не се курнази многу, еве, јас не го знам...И? Мора да го знам? Направи едно сиже за дечково и ќе го ставиме во анкетава...Бреее, курназ работа, аман!

што сиже да пишам сеа да не сакаш да знаеш и омилена песна на бошко и омилен пијалак како за другите играчи што пишеја толку и јас напишаФ.

ПОоооооооооооооо само на МЗТ и Струмица ги знаете играчите,
Бошко Јововиќ(24god) роден во Белград Србија
Висок 205cm, тежок(утре ќе ви кажам несакаше на вагата да застани)
Српско државјанство
Поранешен клуб: Напредок(сРБИЈА)
плата 700 евра

омилена боја сина, јадење Пица, пијалок Пепси, музика хип-хор 2pac, филм The godfather i Mi nismo angeli 1
drugo nesto sakate???

без лутки сеа ама колку шо кажаја другите толку и јас...

jove_bt напиша:
што сиже да пишам сеа да не сакаш да знаеш и омилена песна на бошко и омилен пијалак како за другите играчи што пишеја толку и јас напишаФ.

ПОоооооооооооооо само на МЗТ и Струмица ги знаете играчите,
Бошко Јововиќ(24god) роден во Белград Србија
Висок 205cm, тежок(утре ќе ви кажам несакаше на вагата да застани)
Српско државјанство
Поранешен клуб: Напредок(сРБИЈА)
плата 700 евра

омилена боја сина, јадење Пица, пијалок Пепси, музика хип-хор 2pac, филм The godfather i Mi nismo angeli 1
drugo nesto sakate???

без лутки сеа ама колку шо кажаја другите толку и јас...
Кажи просек бе друго колку пати бил со највеќе постигнати поени на натпреварите :toe:

sa da iscepkam po netot abe toj e sekoja vtora prv strelec znam deka ima 40 trojki vo prvenstvoto toa pamtam a za drugo ima statistika da pobaram

ne gleam mak basket taka da neznam koj e najbole mozebi Toni Simic hahaa:salut:

jove_bt напиша:
ne go znaete БОШКО ЈОВОВИЌ???!!!???
какво објаснување ако го гледаше натпреварот вчера со ФЕРШПЕД, виде дека е најдобар кажи ми ти друг центар прецизен колку него кој е ѕвер под кошот а годи и по 5 тројки на утакмица, досега ги има 55 во сезоната

Tој е тоа крилниот центар така? Мислам дојде на полусезона или се лажам? Ако е тој што мислам, убедливо најдобар играч на Пелистер, ги препороди, нас тој не победи во Аеродром.

Radical Boy напиша:
Tој е тоа крилниот центар така? Мислам дојде на полусезона или се лажам? Ако е тој што мислам, убедливо најдобар играч на Пелистер, ги препороди, нас тој не победи во Аеродром.
Тој е тој...to e toрастура..одличен играч..му треба малце поеке памет ама и вака не е лош:helou:

3 гласа за Јане Петровски
2 гласа за Гоцевски
1 гласа за Богоев
2 гласа за Бошко Јововиќ
1 глас Ѓорѓи Талевски
2 гласа Кациулис

DoolroX напиша:
Karlos Morban,Kaciulis,Jane Petrovski,Bosko Jovovic i Eftim Bogoev
DoolroX само еден избери од овие односно треба да избереш играч од тимот за кој навиваш...дека ке се прави анкета.to e toЗначи Карлос Морбан?to e to

Billa Bong напиша:
DoolroX само еден избери од овие односно треба да избереш играч од тимот за кој навиваш...дека ке се прави анкета.to e toЗначи Карлос Морбан?to e to

sorry ne vidov dobro :) da da karlos morban i vo feni i vo vardar igrase extra

Sto bidna so anketata ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom