Најдобар избор на TV

• Креатор на темата Креатор на темата goce_gogi
  • Време на започнување Време на започнување

koj e najdobriot tv na pazarot so najdobra cena i slika

• Вкупно гласачи
    180
Јас го купив пред неколку месеци моделот TCL 65C745
Презадоволен сум, QLED со новиот супериорен AIPQ3 процесор, 144Hz Андроид Гугл ТВ, гласовни команди....

Последно уредено:
Мислење за TCL телевизори и Самсунг? За QLED моделите ми е.
Јас го имав истово прашање лани, ама го поставив на IT форумот и ми одговорија во стил - TCL се добри, ама Сетек не се, не купувај ништо од Сетек. А Сетек е увозник на TCL, ко што знам, па така си додадов уште 150 евра и си купив Самсунг. И презадоволен сум, телевизорот е бомба!

Јас го имав истово прашање лани, ама го поставив на IT форумот и ми одговорија во стил - TCL се добри, ама Сетек не се, не купувај ништо од Сетек. А Сетек е увозник на TCL, ко што знам, па така си додадов уште 150 евра и си купив Самсунг. И презадоволен сум, телевизорот е бомба!
Од каде предложуваш да се купи?

Од каде предложуваш да се купи?
Било каде освен Сетек. Јас мојот од Нептун го купив, исто за Black Friday и имаше доста добар попуст, ама имав среќа, го начекав последниот спакуван. Кога го зедов, таму остана буквално само експонатот. Мислам дека и во Техномаркет ги има Самсунг телевизорите.

Мојот е овој, инаку: https://www.neptun.mk/categories/televizori/SAMSUNG-QE-55-Q67-DAUXXH Јас лани 35 000 сум го зел, сега е 32 000 ко што гледам, со 20% попуст. Редовна цена му е 40 000 сега.
TCL сега ги има и во Нептун.
Сепак, мислам дека Сетек е официјален увозник за TCL за Македонија, освен ако нешто не се сменило. Сешто прочитав за нив, така што...

Би требало истиот овластен сервис да го користат и сетек и нептун за тцл
Мој Сервис .. https://mojservis.mk/#tm-section-5
Автоматски споено мислење:

A што нечини во Сетек?
Добро прашање
Автоматски споено мислење:

Извадок од гаранцијата за тцл тв купен во сетек

Attachments

• Screenshot 2024-11-30 154727.jpg
    Screenshot 2024-11-30 154727.jpg
    46,5 KB · Прегледи: 25
Мислење за TCL телевизори и Самсунг? За QLED моделите ми е.
Mozam da go preporacam najvisoko C805 modelot od TCL, jas sum prezadovolen go gleam sega e 40k 55inchniot jas go zemav malce poveke od toa ama so 5 godini garancija sekako ne mozes da izgubis. Top top tv za taa cena.

Ништо не чини.
A што е тоа ништо што не чини? Наброј нешто.

Не ме сфаќајте погрешно не ги бранам Сетек немам потреба од тоа зошто ниту ми се фамилија газдите, ниту имам некој од фамилија вработен таму за да ги бранам.

Мојте имаат купено од Сеттек машина за перење пред некоја година и си работи. До сега не сум имал потреба ни од искористување гаранција за сервисирање иако не значи тоа дека некој ден и ќе се случи.

A што е тоа ништо што не чини? Наброј нешто.

Не ме сфаќајте погрешно не ги бранам Сетек немам потреба од тоа зошто ниту ми се фамилија газдите, ниту имам некој од фамилија вработен таму за да ги бранам.

Мојте имаат купено од Сеттек машина за перење пред некоја година и си работи. До сега не сум имал потреба ни од искористување гаранција за сервисирање иако не значи тоа дека некој ден и ќе се случи.
Имам пишувано во други теми, а и еден куп луѓе се имаат жалено од нив. Абе пола ствари што сум ги земал одма се расипувале. Не знам дали продаваат рефабришед или што е работата, ама од кај нив ништо не чини. Еднаш земав машинка за бричење, ја отварам дома не работи. Се враќам за 10 минути, не сакаат да ми ја сменат. Се расправам еден саат, тој шефот скапан сака да ми сервисираат. Што куров ми јас нова купувам одма ќе ја сервисира, смени ми ја и не ме замарај. Гомно фирма.

некое мислење за Stymee телевизорi од стокомак..кој ги произведува и колку се добри..цената им е доста пруфатлива.

некое мислење за Stymee телевизорi од стокомак..кој ги произведува и колку се добри..цената им е доста пруфатлива.
Да беа добри ќе беа во редовна продажба и секогаш кога ќе влезеш во Стокомак ќе имаше изложено еден пуштен да го рекламираат.

Не знам стварно какви се ама верувам не вредат. Телевизор се купува за да ти трае 5 до 10 или максимално 20 години се зависи за што ќе го користиш и колку ќе ти е уклучен секојдневно.

Последно уредено:
Понастрана од ефтини тв-ја. добри се ако служат за онака гледање тв како резерва, пример во спална или за деца за цртани и јутуб
Сликата на ефтините тв-ја не им е најдобра, андроидот со тек на време се успорува, нема апдејти...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom