Darling
High Value
Мислење за TCL телевизори и Самсунг? За QLED моделите ми е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас го имав истово прашање лани, ама го поставив на IT форумот и ми одговорија во стил - TCL се добри, ама Сетек не се, не купувај ништо од Сетек. А Сетек е увозник на TCL, ко што знам, па така си додадов уште 150 евра и си купив Самсунг. И презадоволен сум, телевизорот е бомба!Мислење за TCL телевизори и Самсунг? За QLED моделите ми е.
Од каде предложуваш да се купи?Јас го имав истово прашање лани, ама го поставив на IT форумот и ми одговорија во стил - TCL се добри, ама Сетек не се, не купувај ништо од Сетек. А Сетек е увозник на TCL, ко што знам, па така си додадов уште 150 евра и си купив Самсунг. И презадоволен сум, телевизорот е бомба!
Било каде освен Сетек. Јас мојот од Нептун го купив, исто за Black Friday и имаше доста добар попуст, ама имав среќа, го начекав последниот спакуван. Кога го зедов, таму остана буквално само експонатот. Мислам дека и во Техномаркет ги има Самсунг телевизорите.Од каде предложуваш да се купи?
Сепак, мислам дека Сетек е официјален увозник за TCL за Македонија, освен ако нешто не се сменило. Сешто прочитав за нив, така што...TCL сега ги има и во Нептун.
Добро прашањеA што нечини во Сетек?
Mozam da go preporacam najvisoko C805 modelot od TCL, jas sum prezadovolen go gleam sega e 40k 55inchniot jas go zemav malce poveke od toa ama so 5 godini garancija sekako ne mozes da izgubis. Top top tv za taa cena.Мислење за TCL телевизори и Самсунг? За QLED моделите ми е.
Ништо не чини.A што нечини во Сетек?
A што е тоа ништо што не чини? Наброј нешто.Ништо не чини.
Имам пишувано во други теми, а и еден куп луѓе се имаат жалено од нив. Абе пола ствари што сум ги земал одма се расипувале. Не знам дали продаваат рефабришед или што е работата, ама од кај нив ништо не чини. Еднаш земав машинка за бричење, ја отварам дома не работи. Се враќам за 10 минути, не сакаат да ми ја сменат. Се расправам еден саат, тој шефот скапан сака да ми сервисираат. Што куров ми јас нова купувам одма ќе ја сервисира, смени ми ја и не ме замарај. Гомно фирма.A што е тоа ништо што не чини? Наброј нешто.
Не ме сфаќајте погрешно не ги бранам Сетек немам потреба од тоа зошто ниту ми се фамилија газдите, ниту имам некој од фамилија вработен таму за да ги бранам.
Мојте имаат купено од Сеттек машина за перење пред некоја година и си работи. До сега не сум имал потреба ни од искористување гаранција за сервисирање иако не значи тоа дека некој ден и ќе се случи.
Да беа добри ќе беа во редовна продажба и секогаш кога ќе влезеш во Стокомак ќе имаше изложено еден пуштен да го рекламираат.некое мислење за Stymee телевизорi од стокомак..кој ги произведува и колку се добри..цената им е доста пруфатлива.