Најдобар голман на сите времиња?

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Според тоа јас што сум го видел:
1.Икер Касиљас
2.Џанлуиџи Буфон
3.Петер Шмајхел
4.Оливер Кан
5.Петар Чех
и од надежниве како најстабилен иако му е уште рано:
6.Нојер

Според тоа јас што сум го видел:
1.Икер Касиљас
2.Џанлуиџи Буфон
3.Петер Шмајхел
4.Оливер Кан
5.Петар Чех
и од надежниве како најстабилен иако му е уште рано:
6.Нојер
Братко можеш да го ставиш мегу нив и ВАН ДЕР САР !!!

според мене најдобар голман е Чех а исто така никој го нема спомнато и Жереми Жанот од ст Етјен-тешка будала чоеко ама ги има напраено најдобрите интервенци шо ги имам јас видено

според мене најдобар голман е Чех а исто така никој го нема спомнато и Жереми Жанот од ст Етјен-тешка будала чоеко ама ги има напраено најдобрите интервенци шо ги имам јас видено

Да си го избришеш постот најпаметно.. ? Кан,Зубизарета,Буфон,Шмајхел,после Чех и Жанот....Ако неколку добри интервенции го прават голманот,Голман на сите времиња,тогаш...:confused:

Да си го избришеш постот најпаметно.. ? Кан,Зубизарета,Буфон,Шмајхел,после Чех и Жанот....Ако неколку добри интервенции го прават голманот,Голман на сите времиња,тогаш...:confused:
зубизарета и шмајхел јас ги немам гледано многу помлад сум..ама квалитетот и сигурноста на Чех неможиш да ги оспориш и треба да се смести меѓу најдобрите
жанот го спомнав како најатрактивени i најбудала голман-од постарата генерација е и мислам никогаш немал шанса да брани за франција и не е мн познат кај нас
кан многу го поштовам
а за буфон неќам да коментирам

Во модерното време БУФОН , ДИДА , КАСИЛЈАС , ВАН ДЕР САР , ЧЕХ , РУСТУ РЕЧБЕР, ШМАЈХЕЛ !

На сите времиња ... Дино Зоф , Зубизарета , Оливер Кан , Буфон , Касилјас!

Ја пак ќе се уфрлам во темава со истата забелешка од предходно:
Како ниту еден не знае кој е најдобриот голман на сите времиња?
Можно ли е толку да не сте информирани?

Оливер Кан
Фабијан Бартез
Џиџи Буфон
Тафарел и Јане Николовски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom