Најдобар другар

• Креатор на темата Креатор на темата ПрИтИ_гРл
  • Време на започнување Време на започнување
имам многу другарки и другари но само за неколку од нив би можела да кажам дека ми се најдобри, имам 3-4 со кои можам се да споделам и да сметам на нивната помош!

ние другаркиве сме поголемо друштво... 13 девојчиња ама неможе сите да сме најверни другарки... Имам 3 најверни другарки на кои им кажувам баш се... значи знаат се за мене и сум сигурна дека тоа и доколку се скараме ( што е таканаречено неизоставен дел од едно другарство) тие тајни никогаш никој нема да ги дознае. Пред се нив ги почитувам како личности и взаемно си се надополнуваме . Иначе иам и два најдобри другари шо стварно ептен ги сакам. Тие ми се нај нај . Тие ми се доказ дека не секогаш мажите се идиоти:) Стварно ги поштовам иако ме заебаваат цело време дек сум плавуша, ама ке им вратам јас еден ден... Сеедно , ги сакам моите најверни пријатели.:smir::helou::pipi:

ние другаркиве сме поголемо друштво... 13 девојчиња ама неможе сите да сме најверни другарки... Имам 3 најверни другарки на кои им кажувам баш се... значи знаат се за мене и сум сигурна дека тоа и доколку се скараме ( што е таканаречено неизоставен дел од едно другарство) тие тајни никогаш никој нема да ги дознае. Пред се нив ги почитувам како личности и взаемно си се надополнуваме . Иначе иам и два најдобри другари шо стварно ептен ги сакам. Тие ми се нај нај . Тие ми се доказ дека не секогаш мажите се идиоти:) Стварно ги поштовам иако ме заебаваат цело време дек сум плавуша, ама ке им вратам јас еден ден... Сеедно , ги сакам моите најверни пријатели.:smir::helou::pipi:

Ова шо имат кажвено дека сум ја заебавал заедно со другар ми не е точно. Барем то со плавушата.. не е точно. Иначе за најдобри другари... ги имат повеќе , некам да ги бирам сеа кој е најдобар вака така..

БФФ? :)
Па што знам, ние како 'поголемо' друштво сме ама како највери бест од нив би ја издвоила Инес или RockLady :)

Порано ги имав премногу.
И излегоа дека не се најдобри,дури не се ни другари,туку само...пријатели.
Шо е длабок шит,ама мораше да се помине преку тоа сознание.
Сега имам најдобар другар и комплетно повратена доверба во концептот.
Доволно е така.

Имам неколку луѓе кои ги знам од кога знам за себе..со кои сум поминал секакви моменти од животот...на кои можам да им кажам отворено што мислам, кои не ми го свртуваат грбот заради лични интереси, кои се покажале на дело многупати кога ми биле потребни и за кои сум спремен да им возвратам со иста мерка..Нив ги нарекувам најдобри другари..Можеби не треба да се верува на луѓето..но делата ги газат сите зборови..

Сум комуникативна личност, ама секогаш сум гледал да не се зближувам со луѓето!
Тоа и ми успеа се до пред некоја година кога не запознав другар со кој не само што почнавме да се дружиме и да споделуваме тајни....... па и почнавме да правиме глупости бељи и бељи....... Сега тој пее со мене во група и седи една клупа пред мене и .......... и уште правиме бељи:pos:

Имам најдобра другарка со која можам да зборувам на секоја тема, да побарам и дадам помош и да ја поминам секоја ситуација. Елена те сакааааам! :)

неможам да одделам од другарите мои тројца кој ми е најбоље.Обично велам иам тројца најбоље другари на кои се им кажувам.Во однос на најдобра другарка можам да одвојам една со која го поминувам поголем дел од денот и која ме знае боље од останатите мои другарки,поблиска ми е да..........за таква особа велам дека ми е најбоље другарка и среќна сум што ја иам!

Плави, Даци, Николче и Сандро...:) I love you gyes!
Особено...Плави...мој брат од различни родители и кум такоџе!

Порано ги имав премногу.
И излегоа дека не се најдобри,дури не се ни другари,туку само...пријатели.
Шо е длабок шит,ама мораше да се помине преку тоа сознание.
Сега имам најдобар другар и комплетно повратена доверба во концептот.
Доволно е така.

еве истото ми се има случено и на мене, многу бев разочарана, не мозев да поверувам како луѓето мозат така брзо да се сменат.....пак сме големо друштво, но сега само една ми е БЕСТ ФРЕНД.....и то је све :)

Имам повеќе најдобри другари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom