Најдобар другар

• Креатор на темата Креатор на темата ПрИтИ_гРл
  • Време на започнување Време на започнување
Imam mnogu drugarki, ama samo nekoi od niv znaat se za mene, sto mi se slucuva i takvi stvari. A drugite se samo drugarki ( za na kafe, za izleguvanje za na zurki itn ).:kez:

eci^^^ напиша:
Mojata najdobra drugarka mi e voedno i braticetka,veke moze da ja narecam sestra,sekogas esme zaedno,vo skolo sedime na ista klupa,sakame isti raboti,zaedno ideme na aerobik,zaedno gledame fudbal,zaedno sedima na kafe,zaedno ke ideme na odmor,zaedno spieme:)abe luge se pravam so nea,ja sakam najmnogu na svet,nemozam den da pominam bez nea...mnogu mi e milo so si ja imam i ne ja davam za niso na svetot!

i da dodadam ..Zaedno sme sme vo misli i vo dela!:locked:

Da imam najdobra drugarka na koja mozam da i kazam sto posakam i koja znae mnogu raboti za mene megutoa ne i se doveruvam potpolno bidejki na onoj na kogo najmnogu veruvash prv te izneveri pa nikogash ne se znae

najiskreno imaam najdobra drugarka mnogu ja sakam i znam deka ako mi pritreba deka sekogas ke bide tuka kako sto bilo i do sega. ama so nejze nekako imame razlicen pristap do rabotite kako gi gledame i kakao postapuvame, pa taka da ona mi e kako bunar vo koj mozam se da si kazam i znam deka nikogas nema da ispadne od tamu. so e do soveti i takvi raboti sekogas odam kaj decko mi. dobar e vo tie raboti a i porano bevme najdobri drugari pa taka da...

Си имам двајца другарчиња и немам што да кријам од нив,секој мора да има некој на кого ќе му се довериш

Imam edna naj naj najdobra drugarka so koja delam se ama bas se ( osven deckoto ) hhahaha inaku ima use dve tri na koi mozam da im se doveram megutoa ne e sepak ona kako so prvata koja mi e kako sestricka!!!

pa imam edna-dve najdobri drugarki... dvete gi sakam podednakvo i na dvete mozam isto da im se doveram... taka da oni go delat prvoto mesto, mada imam uste dve-tri ali oni ne se kako prethodnite dve

Imam edna najdobra drugarka i sekoas koa mi treba e tuka za mene pa bilo toa loso ili dobro. se i kazuem se mi kazuva mn si se postueme. a za drugari obicni gi imam mn za onaka za na kafence :)

Мојот најдобар другар не ми е другар од училиште, тој ми е сосед и сме 2 години разлика, но тоа не важно тој ги знае сите мои тајни како и јас неговите.

sve mu kazuvam na dnevnikot...site tajni mi se tamu,a ako gi kazam na nekoj nema veke da bidat tajni...taka da sekogas si ostanuvam svoj gospodar

успеав да добијам нож во грбот неколку пати...патев,но научив,никој не е совршен...го давам животот за неколкумина,а колку даваат они за мене не знам,а и не ме интересира,да ги набројам,не ги знаете,доволно е да се знае дека се две женски и едно машко...се друго е буквално кажано лук и вода...

едит: има разлика меѓу другарство и пријателство,ГОЛЕМА разлика...

Да имам најдобар другар кој за жал не е тука току во индонезија се пресели но.среќа што има мсн мирц бла бла разговараме преку тие и пак си помагаме за све.

Imam najdobra drugarka. zaedno sme uste od deca. Si veruvame mnogu i sekogas sme tuka edna za druga.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom