Најдобар другар

• Креатор на темата Креатор на темата ПрИтИ_гРл
  • Време на започнување Време на започнување
Nemam najdobar drugar ili drugarka ..... nemam poverenje za takvo nesto

imam samo dve najdobri onaka vistinski drugarki na koi mozam da im kazam ama bas se, i da mi dadat sovet, da mi pomognat koga treba, ednostavno koi sekogas se tuka za mene a i jas za niv... so ednata se druzam uste od koga znam za sebe znam i za nea, a so drugata od sredno ali kako i da e dvete gi smetam za vistinski drugarki bidejki i toa se! a inaku imam mnogu drugarki megjutoa ne sum tolku bliska nego onaka za na kafe, za muabetce ...

Imam 2 ca naj dobri drugari Martin i Aleksandar gi obozavam i oni bi ubile so se vika za mene a imam i dve naj dibri drugarki Dejana*od forumot* I Sanja

имам 4 најдобри другари што секогаш можам да споделам со нив се, и знам дека никогаш нема да ме остават во кал за ништо.

sekako deka imam , imam 1 najdobra drugarka i so nea gi spodeluvam tajnite i sme sekade zaedno i sme nerazdvonji :) istotaka i se doveruvam i na bratucetka mi i ja smetam za mnogu bliska isto :)

imam eden i toj site moi tajni gi znae

Epa imam 2-ca drugari ama tie ne mi se nesto posebno(ne im kazuvam se) no zatoa imam 2 taka podobri drugarki sto nikogas ne me izlazale i sekade sme zaedno vo dobro ili vo loso..(imam jas polno drugarki ama 2 najdobri):)

Имам најдобра другарка, која воедно ми е братучетка и е една година поголема од мене, + само една улица не дели, блиску живееме, секогаш е тука кога ќе ми притреба таа мене, и обратно.

Знам дека таа не е способна да ме изневери за ништо. Општоне им верувам многу на луѓето.

Имам уште 4-5 другарки кои ми се онака само за шетање, обично дружење, ама тие не знаат нмишто за мене во споредба со она што го знае мојата најдобра другарка, затоа што таа ме знае цел живот, и знае дури и како дишам, знае секогаш во која ситуација како ке изреагирам, а и јас за неа.

Имам две најдобри другарки,просто сме неразделни.Мило ми е што ги имам,ми помогнале во многу тешки моменти,и јас сум им помогнала на нив.Знам дека таквото другарство далеку ќе дотурка.

Иам многу тесен круг на другари на кои им верувам.

Имам неколку 3-4.........

imaV ali sega nemam najdobar drugar poso takvo e vremeto sekoj za sebe
sekako se drzam so niv ali nemam ic doverba poso znam deka se od korist

Normalno bez drugari ke si sedis i ke se slaes ko mule neli da vi kazam imam mentalni drugari samo se setame po kafici ne se tacni simpanzi kako security mi se

A ko sto gleam skoro site imaat po dve naj dobri drugarki. A ina4e jas se druzam najmnogu so5mn dobri DIJANA VESNA DES(Wuppy) MACA SNESKA. Ama naj naj dobra druigarka mi e VESNA(P!nk_Girl*) i Dijana

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom