Најдобар дневен весник

• Креатор на темата Креатор на темата duffy_f
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар весник

• Дневник

Гласови: 38 18,2%
  • Утрински весник

Гласови: 11 5,3%
  • Вест

Гласови: 81 38,8%
  • Ден

Гласови: 12 5,7%
  • Македонски Фокус

Гласови: 3 1,4%
  • Нова Македонија

Гласови: 19 9,1%
  • Вечер

Гласови: 13 6,2%
  • Македонски спорт

Гласови: 31 14,8%
  • Не читам весник

Гласови: 1 0,5%

• Вкупно гласачи
    209
Дали купувате и читате дневен весник? Ако купувате кои весници ги купувате? Или од кога излегоа нивните Е-изданија престанавте да ги купувате.

Што ви е најинтересно во нив?
Е заш да купувам весници кога истото ќе го видам на ТВ и на интернет?
Нема смисла, но сепак ги почитувам луѓето што редовно читаат јас немам време за тоа:pipi:.

:kafe:Дефинитивно не.
Во исклучоци : кога ми треба нешто да видам зашо некои важни огласи и известувања сеуште излегуваат само во дневен весник.

дневник јок некој во врска со спортот купувам:toe:

Купувам само Шпиц...само тој вреди за парите :) :) :)

Само во викенд ги купувам, цела палета, имаат добри додатоци и прилози кои не се на одмет да бидат прочитани, додека пак преку недела, за вести и такви работи...не благодарам

понекогаш да но најчесто ги читам нивните електронски изданија

Скоро секој ден купва.Имам интернет,ама поинтересно ми е некако да го читам весникот наместо на интернет.

Пред да ставам АДСЛ интернет пред едно 4 години,го купував Дневник.Сега сите весници ги читам он-лајн.Купувам понекогаш ретко пак Дневник,најмногу заради огласите.

Редовно секој ден ..па нели сум пензионер ха ха ха.

Купувам, не пречесто нити преретко. Некогаш тоа го прави татко ми така што немам потреба да идам да купам. Читам се што ме интересира од почеток до крај највеќе се задржувам на спорт и нешто ново од технологија како и она што е актуелно во светот.

понекогаш..повеќе сум закачен на интернет и читам од таму

sekoe sabajle kupuvam dnevnik i toj prodavacot sega me znae i so dnevnikot plus spic mi dava, za redovni potrosuvaci:)

Па не ни купувам а не ни читам. Ем каснат со информациите, ем се настроени кон левата или кон десната страна.

Internet is the way. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom