Најдобар дневен весник

Најдобар весник

• Дневник

Гласови: 38 18,2%
  • Утрински весник

Гласови: 11 5,3%
  • Вест

Гласови: 81 38,8%
  • Ден

Гласови: 12 5,7%
  • Македонски Фокус

Гласови: 3 1,4%
  • Нова Македонија

Гласови: 19 9,1%
  • Вечер

Гласови: 13 6,2%
  • Македонски спорт

Гласови: 31 14,8%
  • Не читам весник

Гласови: 1 0,5%

• Вкупно гласачи
    209

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
И јас читам често Весници, Дневник ми е најчесто читан што не значи дека е добар, туку е најдобар од сите останати.

Во суштина мислам дека имаме многу лош и неквалитетн дневен печат кои не нуди квалитет.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Па најмногу ВЕСТ ем има вести ем трачарски муабети :) , но читам и дневник и утрински кога има некои значајни настани.

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Воопшто не ни читам весници само поради причина што и тие лажат сушат. Многу невистини кажуваат (за било која работа) и со тоа додатно ја сјебуваат ситуации.

Ако веќе фатам весник у рака тоа би бил ВЕСТ само заради "Зграпчи го денот" ofcourse.. :D Не дека би го читал.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Дали купувате и читате дневен весник? Ако купувате кои весници ги купувате? Или од кога излегоа нивните Е-изданија престанавте да ги купувате.

Што ви е најинтересно во нив?

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Да, купувам.Некогаш ако пропуштам одам на сајтовите и таму читам.Претежно ги купувам зашто ми е поубаво да купам весник и да читам на хартија отколку електронски.

Најинтересно, хм..читам скоро се што ме интересира, немам некоја одредена рубрика како омилена:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не купувам веќе весници. Иако не е исто чувството да го читаш на нет и да го листаш, сепак подостапно ми е на интернет да го прочитам отколку да излезам до продавница да го купам, па некогаш да се случи да ми кажат: "Распродадени се."
Вака на интернет има и архива ако ми затреба некоја информација некогаш или па да им кажувам на внуците баба за колку време пливала и дека ја имало во весници:pos:.
Инаку ги читам сите на нет, но најверодостоен со информации од сите области ми е Дневник. Другиве весници се слабо редакциски организирани, а Вест е полн со трач муабети за кои да бидам искрена ме боли Стојна.

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Секој ден купувам ВЕСТ. Најинтересно црна хроника и свет.

И хороскопот не ми бега :pipi:

Член од
21 август 2007
Мислења
295
Поени од реакции
8
хмм се поретко и поретко
Наутро станувам и прво ги поминувам интернет изданијата на сите весници кои се поставени. Одбегнувам да ги листам после 24.00 некако поинтересно ми е наутро

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Купувам али претежно за татко ми. Мене мање више и ме интересира ама и не, али океј е да се разлиста онака кејфски посабајле.
Иначе ги купувам навечер, дур се тазе:)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ја порано купував секој ден Дневник и Вест. Последно време не купувам, понекогаш ги читам на нет.

Најинтересни ми се колумните :))

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
порано почесто сега како поминува време се послабо и послабо вест ми е интересен а и македонски спорт сакам да си прочитам :coffee: а иначе за на час шпиц :zver:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
порано почесто сега како поминува време се послабо и послабо вест ми е интересен а и македонски спорт сакам да си прочитам :coffee: а иначе за на час шпиц :zver:
Подобро Вест за на час:)
Во помал формат е.Тоа Шпицот и слеп ќе те забележи дека читаш.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Кога сум во можност секогаш купувам, незаменливо е чуството кога ќе седнеш да читаш и да ја држиш и чуствуваш хартијата во рацете, и ќе продолжам да ги купувам, со нив пораснав, на нив се учев да читам, додека ќе ги има ќе ги купувам, можеби ретко и кога ќе сум во можност но ќе ги купувам.

Ги читам погоре Пио и Егзотик.. за форматот на весниците... само да знаат шо формат беше НОВА МАКЕДОНИЈА... колку цела клупа :vozbud:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Секоја вечер си купувам весник за наредниот ден и секогаш прва се тепам дома да го читам. И обично успевам прва убаво да си го прочитам и разлистам, па им го давам на моите по дома. Купувам исклучиво “Дневник“ - затоа што се горе доле најнепристрасни.

Kajgana Shop

На врв Bottom