M
MortSinder
Гостин
што знам, има разни буреци, но тој со месо е класика и е најдобар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imas vrtena pita so meso, poubava od mnogu bureci kaj sampionce najubava sto sum probal jas, ama go namalija mesoto vnatre, seuste ee mnogu vkusna, probajte nema da zazalite.Кој сака да проба стварно ОДЛИЧНА вртена пита, според мене место број 1 во Скопје, во бурекџилницата во центарот на Зелен пазар (во близина има ќебапчилница, пржена риба, делот од пазарот каде што се продава сирење -баш карши локалов).
Порано, до пред едно 15 години работеше и една стара бабичка таму, традиција. Локалов постои од кога знам за себе.
Си пробал бурек со урда и лути феферончиња?
Јадев во бурекџилницата во трговскиот Олимпико...многу убав бурек, убави месени кори, малку подебели.со урда и лута пиперка хахаха неможам да го доловам коселиот вкус на феферонките
Sent from my iPhone using Tapatalk
Во Босна за бурек го сметаат само со месо, а сите останати пита.што знам, има разни буреци, но тој со месо е класика и е најдобар.
Нема веќе во Скопје со свинско.што знам, има разни буреци, но тој со месо е класика и е најдобар.
Дно,најгадното месо е пилешкото,па уште со растителен кашкавал у комбинација,тибам гнасниот најгнасен вкус тибамЗнам дека темава е за бурек, ама пробајте баничка со стек и кашкавал во Милениум во Млечен. 80% подобра од бурекот во бурекџилниците во Скопје. 70 денари е, ама се исплати за сите пари.
Дно,најгадното месо е пилешкото,па уште со растителен кашкавал у комбинација,тибам гнасниот најгнасен вкус тибам
Што му објаснуваш на Диле Наќо, бадијала...тој не знае Милениум кај се наоѓа,а не пак бурек да пробал таму.Растителен кашкавал у Милениум малку тешко
Sent from my iPhone using Tapatalk
со свинско?Mirela во Куманово, предобар бурек
Ја па сакам пилешко. (и покрај тоа што е понакљукано од говедско и свинско)Дно,најгадното месо е пилешкото,па уште со растителен кашкавал у комбинација,тибам гнасниот најгнасен вкус тибам